• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

15:03

GLAVOBOLJA ZA ZVEZDU I DELIJE! Heroj TRIPLA KRUNE napušta crveno-bele!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

GLAVOBOLJA ZA ZVEZDU I DELIJE! Heroj TRIPLA KRUNE napušta crveno-bele!?

Podeli vest

Američki košarkaš Ostin Holins još uvek nije siguran da li će ostati u Crvenoj zvezdi i sledeće sezone

Uspela je Crvena zvezda da ispuni sva očekivanja i odbrani triplu krunu. Izabranici Dejana Stankovića su u nedelju savladali FMP i tako osvojili Košarkašku ligu Srbije. Nešto ranije crveno-beli su podigli trofej u Kupu Radivoja Koraća i ABA ligi. 

Jedan od najzaslužnijih za uspehe koje je postigao klub sa Malog Kalemegdana je Ostin Holins. Amerikanac je letos stigao kao veliko pojačanje, a posle perioda adaptacije osvojio je srca svih navijača Crvene zvezde. Iako se sve pristalice srpskog velikana nadaju da će šuter ostati u Beogradu i iduće godine on još uvek nije siguran. 

- Svi me to pitaju. U ovom trenutku još uvek ne znam. Videćemo šta će leto doneti, posle toga ćemo znati više. Sviđa mi se ovde. Volim saigrače, trenera Radonjića, grad Beograd. Videćemo - rekao je Ostin Holins. 

Foto: Starsportphoto©

Amerikanac nije bio u sastavu protiv FMP-a zbog povrede koju je zaradio u prvom meču serije sa Panterima. Ipak, Holins ističe da nije ništa ozbiljno. 

- Osećaj je sjajan. Mnogo napornog rada je uloženo, ovo je sjajna grupa momaka, jedna od najboljih sa kojom sam igrao. Bilo je zabavno - rekao je Holins.

Podsećamo, na istu temu je posle jučerašnje pobede govorio i Nikola Kalinić, a potom i trener Dejan Radonjić. Navijači se nadaju da će sva trojica i iduće godine voditi Zvezdu ka novim uspesima, ali je pitanje šta će se sve dešavati tokom leta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Volim crno bele

pre 1 godinu

Sto se vi brukate?‍♀️?‍♀️Od kada Dejan Stankovic trenira KK Zvezda?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija