• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

07:28

ALARM NA "MARAKANI", OZBILJAN UDARAC! Zvezda ostala bez štopera!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

ALARM NA "MARAKANI", OZBILJAN UDARAC! Zvezda ostala bez štopera!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Radovan Pankov mora na prinudni odmor zbog povrede

Loše vesti za Dejana Stankovića pred put crveno-belih na drugi deo priprema u Sloveniju. Neće moći da računa na štopera Radovana Pankova.

Pankov povređen

Tokom utakmice protiv Jedinstvo Puteva na pripremama na Zlatiboru, Pankovu su, javlja "Sportski žurnal", stradali ligamenti zgloba i mesec dana neće biti spreman za trenažni proces.

Ovo je veliki udarac za crveno-bele koji su trenutno ostali na dvojici standardnih štopera - Strahinji Erakoviću i Aleksandru Dragoviću - dok je tu i novajlija iz Rada Vuk Bogdanović. Andrej Đurić se pre nekoliko dana preselio u Domžale, a Stefan Leković je trenutno na Evropskom prvenstvu za omladince.

Pankov je pre nekoliko dana potpisao novi ugovor na dve godine, bio je prva rezervna opcija Dejana Stankovića koji na njega neće moći da računa u uvodnom delu sezone. Videćemo da li će crveno-beli angažovati još jednog štopera.

Foto: Starsportphoto

Povredio se Radovan Pankov

 

Štoper mesec dana bez treninga

Tokom priprema u Sloveniji, crveno-beli će odigrati još tri utakmice protiv tamošnjih prvoligaša Brava, Domžala i Kopera, a "generalka" je zakazana za početak jula protiv Zenita u Rusiji.

Zvezda 24. juna igra protiv Brava, tima koji je završio na 5. mesto slovenačke lige, tri dana kasnije rival će biti Domžale, a 30. juna crveno-beli će na megdan vicešampionu Slovenije - Kopru. Zatim sledi put u Rusiji, tačnije u Soči, gde će na stadionu istoimenog kluba Zvezda odmeriti sdnage sa šampionom te zemlje - Zenitom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 1 godinu

Prs'o Pankov za mesto u postavi...biće balast cele naredne sezone jer će mu neko drugi zauzeti mesto garant...dok će on sedeti grejati klupu i primati kintu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija