• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

16:44 >> 18:01

PREOKRET! Ni Zvezda, ni Bajern! DAVIDOVAC u CSKA!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

PREOKRET! Ni Zvezda, ni Bajern! DAVIDOVAC u CSKA!

Podeli vest

Crvenoj zvezdi neće biti lako da zadži Dejana Davidovca, zapravo on gotovo sigurno neće ostati u crveno-belom dresu

Nakon informacije da je krilni košarkaš iz Zrenjanina velika želja Bajerna iz Minhena i da je vrlo izvesno da će Srbin u Nemačkoj nastaviti karijeru, stigla je vest kao grom iz vedra neba!

 

 

Dejan Davidovac je iskoristio situaciju što je 'free agent'  i pojačao ruski CSKA!

Foto: Starsportphoto©

 

Davidovac je nedavno priznao da pregovara sa Crvenom zvezdom oko novog ugovora, ali nije otpisao mogućnost odlaska.

Ovu činjenicu su želli da iskoriste mnogi klubovi u Evropi, a najkonkretniji je bio CSKA koji u svojim redovima već ima jednog Srbina, Nikolu Milutinova koji i dalje ima važeći ugovor. Iako CSKA naredne sezone neće igrati Evroligu zbog rata u Ukrajini, želja je da Davidovac doprinese u VTB ligi. Ovo je prvi inostrani angažman igrača koji se okitio zlatnom medaljom sa mladom reprezentacijom Srbije koju je osvojio 2015. u Italiji.

 

 

Posle potpisa, Davidovac se oglasio za sajt ruskog kluba:

- Veoma mi je drago što sam došao u legendarni klub CSKA. Nikada nisam igrao van Srbije i srećan sam što je moj prvi korak u inostranstvu sa timom sa takvom reputacijom. Čast mi je da nastavim srpsku istoriju u CSKA posle imena poput Ivkovića, Krstića, Teodosića… Svi ćemo biti veoma motivisani sledeće godine da vratimo trofej VTB lige - rekao je Davidovac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija