• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

13:14

NOVI ŠOK ZA DELIJE! Kalinić iskoristio opciju izlaska iz ugovora sa Zvezdom!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NOVI ŠOK ZA DELIJE! Kalinić iskoristio opciju izlaska iz ugovora sa Zvezdom!

Podeli vest

Prema najnovijim informacijama košarkaš Crvene zvezde i ljubimac Delija, Nikola Kalinić, iskoristio je opciju izlaska iz ugovora sa osvajačem triple krune

Srpski reprezentativac zvanično slobodan u izboru nove sredine, s tim što to ne znači automatski da je zatvorio vrata ostanku na Malom Kalemegdanu.Kalinić je povukao potez tehničke prirode, kako bi imao određenu sigurnost dok čeka konačni rasplet oko novog ugovora Dejana Radonjića - saznaje Mozzart sport.

Foto: Starsportphoto©

 

Šuška se da Kalinić ima dogovor sa Barselonom, međutim on još nije doneo nikakvu odluku o nastavku karijere i sačekaće prvo da vidi hoće li Dejan Radonjič ostati ili otići.

Interesovanje za Kalinićeve usluge nije samo iz Španije, ali je najkonkretnije. Radonjić je otputovao za Atinu na pregovore sa upravom Panatinaikosa, posle čega će u četvrtak preseći u kom pravcu se nastavlja njegova karijera! 

Foto: Starsportphoto©

 

Podsetimo, Kalinić je kod Radonjića minule sezone dobio ulogu lidera Crvene zvezde, a ležala mu je sjajno jer je postao MVP Jadranske lige, vodio je klub do odbrane triple krune!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija