• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

13:05

VIŠE NIKO NE SUMNJA! Stručnjaci tvrde: Zvezda 100% igra u grupnoj fazi!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

VIŠE NIKO NE SUMNJA! Stručnjaci tvrde: Zvezda 100% igra u grupnoj fazi!

Podeli vest

Specijalisti iz Švajcarske, zaduženi za obradu podataka na UEFA rang listima, sigurni su da će šampion Srbije, Crvena zvezda, od septembra biti deo evropskog fudbala

Švajcarci ističu da ne postoji šansa da puleni Dejana Stankovića omanu i da će u najgorem slučaju igrati grupnu fazu Lige konferencije!

Zaključak je izveden na osnovu višegodišnjeg učinka u evropskim kupovima, kao i raznih algoritama, a kad su razmotreni svi podaci, kompujter je izbacio imena četiri kluba, a od onih koji nisu obezbedili plasman u grupnu fazu Ligu šampiona i kojima predviđa zacementiranu poziciju u grupnoj fazi su Crvena zvezda, Kopenhagen, Trabzon i Apolon.

 

 

Tim sa Marakane ima 39,4 procenta šansi da se treći put u istoriji domogne grupne faze Lige šampiona. Zvezda će takmičenje početi od trećeg kola kvalifikacija, a među potencijalanim rivalima su: Ludogorec, Šerif, Kluž, Bode Glimt, Ferencvaroš i Apolon.

Ako uspešno prebrodi početnu prepreku igraće plej-of, a to znači zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige Evrope. Takva mogućnost je i najrealnija, na papiru, procenjuje se na 49,3 procenata. Pod uslovom da crveno-beli ne budu uspešni ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ni u plej-ofu za Ligu Evrope sigurno će, kao minimum, biti u grupi Lige konferencije, mada je šansa da se pojave u trećem po vrednosti UEFA takmičenju najmanja i izražena je sa 11,3 odsto.

Kada su u pitanju klubovi iz okruženja Dinamo Zagreb će 99,99 odsto igrati grupnu fazu, isto važi i za Olimpijakos! Posle Crvene zvezde, najbolje stoji slovenački Maribor (69,28),  makedonski Škupi (30,52), znatno manje šanse daju Zrinjskom kao najboljem timu Premijer lige Bosne i Hercegovine (22,52), a gotovo nikakve prvaku Crne Gore, Sutejsci (5,22).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 1 godinu

Sta lupate ljudi,ja sam dugo,Zvezdas ali niko nemoze sada da misli da ce Zvezda uci u KS.Zvezda se ojacala ali nije dovela izgleda i nece golgetera., igraju oni nekako ali,jalovo.Nema ko dati gol,neumeju,a nije ni njin posao takav,njino je da naprave,sansu, tu su dobri.KS je mnogo daleko za Zvezdu iskreno.Dobar spic,je pola tima a mi,ga nemamo, to ko treba,to ne razume.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija