• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

22:53

JAKA I PONOSNA ZVEZDA! Stanković PREZADOVOLJAN nakon poslednje provere u SOČIJU!

Tanjug/AP

Crvena zvezda

JAKA I PONOSNA ZVEZDA! Stanković PREZADOVOLJAN nakon poslednje provere u SOČIJU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od Zenita u Sočiju 2:1 (0:0) u generalnoj probi pred start nove sezone.

Pred 30.000 gledalaca na "Olimpijskom stadionu" golove za ruskog šampiona postigli su Andrej Mostovoj u 53. i Mateo Kasijera u 74. minutu, dok je strelac za srpskoig šampiona bio Aleksandar Katai u 80. minutu.

Zvezda je ostavila veoma pozitivan utisak, posebno što je Dejan Stanković "kombinovao" tim, pa su Katai, Mirko Ivanić, Milan Rodić i El Fardu Ben zaigrali tek u nastavku.

- Bila je ovo uspešna provera, videli ste i sami jaku i ponosnu Crvenu zvezdu od prvog momenta. Nema veze što smo igrali protiv skuplje ekipe na tržištu i to maltene kod njih kući, izašli smo visoko, hrabro i u prvom poluvremenu imali domnaciju u igri, posed, šanse i dobar pritisak na njihovu zadnju liniju. Iz toga smo dobili dve, tri kontre, ali to nije strašno. U drugom poluvremenu smo jeftino primili golove i sigurno da je moglo bolje, ali i gore, u svakom smislu te reči. Uspeo sam da odmorim neke igrače, pojedincima da dam šansu i ubedili su me mnogo dobro. Zvezda ima dobar i jak tim, očekuje nas mnogo utakmica na tri fronta i bitno je imati kvalitetne momke i igrače - počeo je Stanković.

Foto: Tanjug/AP

Šampion Srbije će protiv Radničkog otvoriti novu sezonu u Superligi Srbije, a duel je zakazan za 10. jul od 20 časova na Marakani. 

- Spremni smo za početak, jer znamo kako smo i zašto smo radili ovako jako. Neću da se ponavljam, ali 35 utakmica do 13. novembra je mnogo i trebaće nam i snage i moći i strpljenja, kako fizičkog, tako i mentalnog da to sve spakujemo u komplet pobeda, dostignuća i ciljeva koji su ogromni za Crvenu zvezdu. Nećemo o tome da li su realni ciljevi, ali gledaćemo da izvučemo maksimum iz nas, damo sve od sebe i da svaki navijač bude ponosan na Zvezdu - objašnjava strateg crveno-belih. 

Trener Zvezde dodaje da je ovo za njega bila prva takmičarska utakmica u sezoni iako meč sa Zenitom nije imao rezultatski imeprativ. 

- Fenomenalni su utisci, sam dolazak, stadion, ambijent, protivnik koji je mnogo kvalitetan. Drago mi je zbog momaka što smo ušli u takmičenje već, jer je ovo bila baš takva utakmica - takmičarska, protiv mnogo kvalitegno protivnika. Bili smo mnogo dobri, jaki, u svakog segmentu i možda je na kraju falilo kocentracije i snage. Mi 10. jula krećemo u novi put koji ćemo gledati da bude onaj pravi - Zvezdin. Nadam se i što većem broju navijača na utakmici protiv Radničkog, bio bih presrećan da ispune tribine, ovi momci to zaslužuju - podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17