• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

14.07.2022

14:41

INFORMER SAZNAJE! Novi špic na meti Zvezde, DAO DVA GOLA PARTIZANU u dresu Fejenorda!

Reuters

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Novi špic na meti Zvezde, DAO DVA GOLA PARTIZANU u dresu Fejenorda!

Podeli vest

Siril Desers, napadač Genka je na meti Crvene zvezde. Kako Informer saznaje u Ljutice Bogdana ga prate i raspituju se, a obavljeni su i neki razgovori sa menadžerom fudbalera

Njegov transfer ne zavisi od Aleksandra Pešića, jer bi nigerijski centarfor i u tom slučaju došao na stadion "Rajko Mitić". Čelnici kluba sa Marakane smatraju da 27-godišnji napadač pravo rešenje za navalu crveno-belih u budućnosti. 

Naravno, srpski šampion bi morao da plati obeštećenje, a i od toga zavisi u kom pravcu će otići pregovori.

Zvezda juri Brazilca

Zanimljivo, Desers je prošle sezone igrao za Fejenord kao pozajmljeni igrač Genka protiv Partizana u Ligi konferencija i dao po gol u utakmicama u Beogradu i Roterdamu.

Nigerijac je tokom karijere uz Gent i Fejenord, nastupao još i za Utreht, Herakles, NAC Bredu i belgijski Lokeren.  

Nigerijski reprezentativac je u rešetao mreže u Ligi konferencije i najzaslužniji je  što je klub iz Roterdama došao do finala sa Romom. Postigao je čak 10 golova na 13 mečeva u takmičenju. Bio je pravi junak Fejenorda pa ne čudo što se našao u idealnom timu Lige konferencija. Takođe, Desers je sa deset golova najbolji strelac premijernog izdanja Lige konferencije.

Pamti ga Partizan

Inače, Fajenord na kraju sezone imao šansu da za 4.000.000 evra otkupi Desersa do 1. juna, nije je iskoristio i on se vratio u Genk sa kojim ima ugovor na još dve godine. Radi se o tome da napadač nije želeo da ostane u Fejenordu, pa tako nije došlo ni do dogovora tri strane. To bi sada možda mogla da iskoristi Crvena zvezda. 

 

 Zapamtili su ga navijači Partizana protiv kojeg je u dva meča postigao isto toliko golova uz jednu asistensiju. Takođe, dva puta je bio strelac u pobedama nad Slavijom i Marsejom.

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 1 godinu

Desers niko drugi..Nemojte izraubovane starcre.To je bacanje novca.Zvezda MORA jednom da plati.Ali ce da se isplati.Evo na pr.. plasim se svakog protivnika za KS.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija