• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2022

14:01

ZVEZDA POJAČALA PONUDU ZA PEŠIĆA! Sad milionče plus bonusi u igri, Turci na potezu!

Crvena zvezda

ZVEZDA POJAČALA PONUDU ZA PEŠIĆA! Sad milionče plus bonusi u igri, Turci na potezu!

Podeli vest

Crvena zvezda finišira posao sa Turcima vezan za povratak Aleksandra Pešića na Marakanu.

U redovima šampiona Srbije očekuju da ceo posao bude gotov početkom sledeće nedelje, a crveno-beli su poslali Karagumruku ponudu, tačnije "pojačali" su je i ona sada iznosi milion evra, piše Mozzartsport.

Ako sve bude kako se nadaju na Marakani, promociju Aleksandra Pešića zakazaće za narednu nedelju. Tako će i fudbaler imati dovoljno vremena da se uklopi u sistem Dejana Stankovića do prve utakmice koja očekuje crveno-bele u Evropi.

Što se cifre tiče, obeštećenje od milion evra uklopilo bi se u finansijke mogućnosti Crvene zvezde, čak bi ostavilo prostora i za angažovanje desnog beka i rešavanja pitanja vezana za tu poziciju koja je odlaskom Gajića ipak deficitarna.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Pešić

Podsetimo, Pešić je u sezoni 2017/18 igrao u Crvenoj zvezdi. Tada je došao iz Tuluza i ostavio odličan utisak. Postigao je je 29 golova i ostvario čak 21 asistenciju na 51 meču posle čega se preselio u saudijski Al Itihad.

Posle šest meseci se preselio u južnokorejski Seul za koji je igrao godinu i po dana, a onda je prešao u Makabi iz Tel Aviva, pa u Karagumruk za koji je dao 14 golova na 31 utakmici i bio jedan od nnajboljih strelaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija