• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

15:14

DELIJE U TRANSU! Aleksandar Pešić u Zvezdi! Crveno-beli dobili VELIKO POJAČANJE!

Crvena zvezda

DELIJE U TRANSU! Aleksandar Pešić u Zvezdi! Crveno-beli dobili VELIKO POJAČANJE!

Podeli vest

Crvena zvezda je uspela da angažuje Aleksandra Pešića, koji će ponovo zaigrati na Marakani

Iskusni napadač stiže iz turskog Karagumruka, sa kojim su čelnici srpskog šampiona prethodnih dana vodili iscrpne pregovore.

Turski klub je, naime, prihvatio ponudu Crvene zvezde od 800.000 evra, uz bonuse koji iznose 300.000 evropskih novčanica.

Informer je pre četiri dana objavio vest da se popularni Šilja nalazi na korak od povratka na Marakanu, a sada je to dobilo zvaničan epilog.

Tridesetogodišnji napadač, koji je tokom karijere igrao za niški Radnički, grčki OFI, moldavski Šerif, Jagodinu, francuski Tuluz, Atalantu, Al Itihad iz Saudijske Arabije, korejski Seul, prošle sezone se iz izraelskog Makabija preselio u turski Karagumruk, gde je ostavio sjajan utisak.

DOGOVOR POSTIGNUT NA MARAKANI

Nedavno se Aleksandar Pešić pojavio na utakmici Crvene zvezde protiv svog Radničkog, na otvaranju nove superligaške sezone na Marakani i tada postigao načelan dogovor sa čelnicima i trenerom Dejanom Stankovićem o povratku u staro jato.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Pešić

TURCIMA 800.000 EVRA

Crveno-beli su, kako "Mozzart sport" prenosi, izašli sa ponudom od 800.000 evra, što je zadovoljilo vrhušku kluba koji odnedavno sa klupe vodi proslavljeni Italijan Andrea Pirlo.

Tako će Aleksandar Pešić posle četvorogodišnjeg odsustva iz Ljutice Bogdana, ponovo zaigrati pred navijačima Zvezde. Nema sumnje da će njegov dolazak u velikoj meri plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona, koja je ove sezone na stadionu "Rajko Mitić" označena kao prioritet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija