• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

18:40 >> 18:46

DELIJE U TRANSU - REPREZENTATIVAC STIŽE U ZVEZDU! Novo pojačanje za CRVENO-BELE!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

DELIJE U TRANSU - REPREZENTATIVAC STIŽE U ZVEZDU! Novo pojačanje za CRVENO-BELE!

Podeli vest

Srpski centar Filip Petrušev novo je pojačanje Crvene zvezde, prenose srpski mediji

Najavio je Nebojša Čović pre nekoliko dana da će Crvena zvezda biti aktivna na tržištu u budućnosti, a to potvrđuje vest koju kao nezvaničnu prenosi "Mozzart sport". Naime, reprezentativac Srbije Filip Petrušev navodno je dogovorio saradnju sa klubom sa Malog Kalemegdana i on će naredne sezone nositi crveno-beli dres!

Foto: Starsportphoto©

Filip Petrušev je posle MVP sezone u dresu Mege otišao u Anadolu Efes. Ipak, prethodna godina u taboru evropskog prvaka nije bila sjajna za srpskog centra. On je rešio da po isteku saradnje odmah napusti Istanbul i otisne se put Amerike gde je nedavno učestvovao na Letnjoj ligi. 

Siksersi su mladog centra izabrali kao 50. pika na prošlogodišnjem draftu i polažu prava na njega, ali nisu se odlučili da to iskoriste za sada. To je otvorilo vrata evropskim klubovima da pojure Petruševa, a čini se da je Crvena zvezda bila najkonkretnija i ekspresno dogovorila njegov dolazak. 

Klub sa Malog Kalemegrada je ovog leta pretrpeo velike izmene – najveću na klupi, na kojoj je Dejana Radonjića zamenio Vlada Jovanović. Do sada su u Zvezdu stigli Nemanja Nedović, Hasan Martin, Džon Holand, i Dalibor Ilić, a iz kluba su otišli Nikola Kalinić, Dejan Davidovac i Ostin Holins. 

Foto: Starsportphoto

Podsećamo, crveno-beli su blizu dogovora sa Krisom Singltonom i Zoranom Nikolićem, a već danima se šuška da bi na Mali Kalemegdan mogli da stignu Miloš Teodosić i Šabaz Najpijer. Dolazak Filipa Petruševa definitivno je  zatvorio vrata Miroslavu Raduljici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Ne slažem se da je dolazak Petruševa zatvorio vrata Raduljici sezona je duga i trebaju nam igrači na centarskoj poziciji mada bih da se ja pitam doveo nekog boljeg i snažnijeg od Raduljice...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija