• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2022

14:04

OSVOJI ZVEZDIN DRES, SPREMI SE ZA EVROPU! Informer i Crvena zvezda poklanjaju opremu, budi spreman za evropske izazove!

printscreen

Crvena zvezda

OSVOJI ZVEZDIN DRES, SPREMI SE ZA EVROPU! Informer i Crvena zvezda poklanjaju opremu, budi spreman za evropske izazove!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda i Informer poklanjaju u narednim danima 5 dresova šampiona Srbije

Navijači Crvene zvezde pozivaju sve pristalice kluba da na prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona dođu obučeni u crveno-beli dres.

Delije su izdale saopštenje u kojem kažu da spremaju dosad nikad viđenu koreografiju na ovim prostorima. Kako kažu, da bi uspela, obraćaju se na vreme svim zevzdašima, jer će utakmica biti odigrana 2. ili 3. avgusta.

Foto: Promo

- Želimo da obojimo stadionu crveno-belo. I to tako da svaki čovek dođe u dresu Crvene zvezde. Smatramo da bi svako ko sebe smatra zvezdašem trebalo da kod kuće ima šal, dres i barjak svog kluba. Ovo nije svakodnevica, želimo da vidimo kako stadion izgleda kada je svaki čovek obojen crveno-belo - stoji u saopštenju Delija koje se nastavlja:

Foto: Promo

- Dres je nešto osnovno, prva ljubav koja nas veže za sport i klub za koji navijamo. Bez te emocije i podloge, ne bi bilo ni nas kao navijača. Zato želimo da vidimo 50.000 zvezdaša, zaljubljenika u naš klub i fudbal. Da se vratimo svi u dečačke dane odakle je sve krenulo. Ovo je koreografija za koju će svako od nas biti odgovoran i bitan, da li će dovoljno dobro uspeti, ili neće.

Foto: Promo

Informer vam u narednim danima daruje 5 dresova, a jedan već danas može biti vaš.

Sve što je potrebno da uradite jeste da zapratite naše profile na Instagramu, Fejsbuku i TikToku, i da u komentaru na Instagramu napišete koji dres Crvene zvezde vam se najviše sviđa.

Foto: Promo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija