• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

10:20

ODBROJAVANJE TRAJE! Zvezda nikada nije bila BRUTALNIJA! Radnički 4, Kolubara 5, Radnik 6... Da li će Pjunik POPITI sedmicu?

Starsportphoto

Crvena zvezda

ODBROJAVANJE TRAJE! Zvezda nikada nije bila BRUTALNIJA! Radnički 4, Kolubara 5, Radnik 6... Da li će Pjunik POPITI sedmicu?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde blistaju u novoj sezoni, u kojoj su primili samo jedan gol u domaćem šampionatu

Rapsodija Crvene zvezde na startu nove sezone traje. Izabranici Dejana Stankovića seju strah na domaćoj sceni, gde su u prethodna četiri meča ostvarili maksimalan učinak.

Ono što je važnije za branioca titule da su na Marakani podigli efikasnost u pravom trenutku, pre meč sezone i izlazak na evropsku scenu, u kome najbolji srpski klub dočekuje Pjunik u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ekipa iz Jermenije je pokazala dva lica u drugoj rundi doigravanja, pošto se posle brukanja kod kuće od Didelanža (0:1), uzdigla i slavila u Luksemburgu sa 4:1, čime je obezbedila dolazak na stadion "Rajko Mitić".

Sa druge strane, u Ljutice Bogdana traje odbrojavanja - 4,5,6... Upravo su tim redosledom ispraćani rivali sa najvećeg stadiona na ovim prostorima.

Još su najbolje prošle Nišlije koje su "pokerom" ispraćene sa Marakane. Petarda je eksplodirala u duelu sa Kolubarom iz Lazarevca, dok je u poslednjem meču sa Radnikom demonstrirana razlika u kvalitetu i šest golova u Ranđelovićevoj mreži, kao najbolja najava utakmice protiv Pjunika (sreda, 20.45).

Pred duel sa Jermenima, trenera Stankovića i njegov stručni štab može da raduje činjenica da su njegovi izabranici u prethodna četiri duela postigli čak 17 golova!

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov

Iako su Ohi Omoižuanfo lani i nedavno Aleksandar Pešić stigli na Marakanu kao velika pojačanja, najbolji strelac ekipe je večiti idol Delija Milan Pavkov.

Junak epske pobede nad Liverpulom već je dao pet golova, dva puta je bio strelac protiv Kolubare, a po jednom u preostala tri susreta. Impresivan je podatak da je Zvezdin napadač u svakom od četiri superligaška meča bio strelac, pa će biti i najjače oružje crveno-belih u borbi sa jermenskim prvakom.

Aleksandar Katai je bio trostruki strelac u dosadašnjem toku domaćeg takmičenja, a po dva gola su dali Gelor Kanga, Kingsi Kangva i Osman Bukari, dok se upisao i Stefan Mitrović, golom u Lučanima kojim je potvrđena pobeda nad Mladosti.

Ostaje da se vidi ko će sada "proraditi" protiv Pjunika i doneti Zvezdi silno željeni pozitivni rezultat, sa kojim bi mirno otišla na revanš u Jermeniju. Možda je vreme za Aleksandra Pešića, Ohija ili nekog trećeg...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija