• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

20:20

MOŽEMO DA IZBACIMO ZVEZDU, U TOME I JESTE ČAR! Srbin iz tabora PJUNIKA veruje u ČUDO!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

MOŽEMO DA IZBACIMO ZVEZDU, U TOME I JESTE ČAR! Srbin iz tabora PJUNIKA veruje u ČUDO!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Pjunik u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Sve je spremno za evropsku premijeru na Marakani. Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Pjunik u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Jermeni su svesni težine zadatka budući da ih očekuje dvomeč sa šampionom Srbije, a jedan od srpskih fudbalera u taboru Pjunika govorio je za "Mozzart sport". 

- Verovali smo u preokret i pobedu nad Didelanžom. Znali smo da smo bolja ekipa i to smo pokazali u revanšu. Motivisani smo posle prolaska u narednu rundu i u odličnoj atmosferi dočekujemo utakmicu sa Zvezdom. Gust raspored nam ne dozvoljava mnogo opuštanja. U Beogradu očekujem da ostavimo srce na terenu i pružimo što veći otpor, a videćemo za šta će takav pristup biti dovoljan i koji će biti krajnji ishod ovog dvomeča - rekao je Nenadović za "Mozzart sport". 

Širom Evrope je poznato kakva atmosfera očekuje klubove kada gostuju u Beogradu. Navijači Crvene zvezde su specifični po svojoj fanatičnosti, a sa svojim saigračima o tome govori srpski kvatet iz tabora Pjunika Zoran Gajić, Boris Varga, Nemanja Mladenović i Uroš Nenadović. 

- Razgovarao sam sa saigračima o atmosferi na stadionu Crvene zvezde i svi smo veoma uzbuđeni pred gostovanje. Sa nestrpljenjem čekamo da počne duel sa Zvezdom, svaka utakmica je bitna pa tako i predstojeća u Beogradu. Probaćemo da ostvarimo povoljan rezultat i da očuvamo neizvesnost pred revanš u Jermeniji. Iako je sijaset igrača iz Srbije u Pjuniku nećemo imati neku konkretnu ulogu u analizi, ali ćemo dati nekoliko saveta o igračima crveno-belih, upoznaćemo saigrače sa njihovim kvalitetima. Ostalo će se sve dešavati zavisno od razvoja situacije na terenu i taktike koju osmisli stručni štab - dodao je napadač Pjunika. 

Foto: Starsportphoto©

Crveno-beli na startu Superlige Srbije imaju gol razliku 17:1 i to posle samo četiri kola. Svesni su u Jermeniji koliko težak zadatak očekuje Pjunik, ali oni veruju u moguće iznenađenje na Marakani. 

- Svako ima dobre i loše strane i u analizi duela trudi se da kreira taktiku kojom će uspeti da naplati mane rivala. Probaćemo da ugrozimo Zvezdu, kao i oni nas. Crveno-beli imaju sijaset igrača koji mogu da naprave prevagu, naravno adut su im i navijači koji pružaju bezrezervnu podršku. Mnogo je faktora koji imaju uticaj, ali je na kraju merilo teren i ono što ekipe pokažu na njemu - dodao je Nenadović. 

Srpski napadač ističe da su mu emocije zbog povratka u Beograd pomešane, a njegov meč protiv Crvene zvezde biće mu prvi u rodnom gradu posle pet godina u inostranstvu. 

- Nakon što smo izvukli Zvezdu bile su mi pomešane emocije, istovremeno sam bio srećan i tužan. Radujem se dalasku kući, ali sa druge strane crveno-beli su u odličnoj formi i dugo nisu imali ovako kvalitetan tim. Znam da će biti teško proći u sledeću rundu, međutim pružićemo maksimum, boriti se jedan za drugoga i svaku loptu u nadi u pozitivan rezultat. Ljudi u neku ruku i vole fudbal jer je neizvesan i jer se dešava da i manji klubovi sa skromnijim budžetom iznenade velike timove. To je čar ove igre i uvek treba verovati u pobedu. Mi smo kroz prethodne izazove dokazali da imamo jaku veru u sebe, nismo odustajali i kada nije išlo sve u našu korist za šta smo pregršt puta nagrađivani - podvukao je Nenadović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Čudo će biti ako u Beogradu prime manje od pet golova!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija