• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

23:00 >> 23:01

PRELEPO VEČE, ALI NEMA OPUŠTANJA! Stanković ZAGRMEO posle PETARDE nad Pjunikom!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PRELEPO VEČE, ALI NEMA OPUŠTANJA! Stanković ZAGRMEO posle PETARDE nad Pjunikom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Pjunik sa 5:0 (3:0) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Golove za crveno-bele postigli su Osman Bukari u 29, 44. i 70. minutu, Kings Kangva u 33. i Stefan Mitrović u 78. minutu. Pobeda je bila ubedljiva, ali trener Zvezde Dejan Stanković ističe da ima stvari koje moraju da se poprave. 

- Kada pobedimo ovako važnu i bitnu utakmicu analizu ostavljam za kasnije. Moglo je bolje, ali ništa ne može da umanji prelepo veče. Pun stadion, zvezdaši su došli naoružani strpljenjem. Desetak minuta nismo bili sigurni na lopti, kako je utakmica odmicala kaznili smo sve greške. Pobedili 5:0 u trećem kolu kvalifikacija to nije lako, ko god da je protivnik. Hvala navijačima i onima sa stadiona i onima kraj malih ekrana, njihova energija je posebna - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Revanš meč na programu je za šest dana. Crvena zvezda ima ogromnu prednost od 5:0, ali Stanković ističe da njegov tim ne ide u Jermeniju na ekskurziju. 

- Nema formalnosti u Ligi šampiona, ne želim to, a to znaju i momci. Ne idemo u Jermeniju na ekskurziju, bilo je propusta, na tome ćemo raditi, ali razumem ih. Počeli smo dobro u prvenstvu, ali prva utakmica u Evropi. Sada je to prošlo, nije lako igrati na punoj Marakani. Čestitam im od srca - jasan je bio strateg crveno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija