• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

13:29

DELIJE, STIGAO JE! Azarov podigao Zvezdin dres i bacio navijače u delirijum: Igraćemo u Ligi šampiona! (VIDEO/FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE, STIGAO JE! Azarov podigao Zvezdin dres i bacio navijače u delirijum: Igraćemo u Ligi šampiona! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Zvanično! Irakli Azarov je novi fudbaler Crvene zvezde, a u nedelju je promovisan na Marakani

Irakli Azarov igra na poziciji levog beka. Prethodne sezone igrao  je za Batumi, a po dolasku je već rekao da zna sve o Zvezdi i kakva je čast igrati za ovaj klub.

Azarov došao zbog titule i Lige šampiona

- Srećan sam što sam ovde i što imam priliku da budem deo kluba. Naravno, daću sve od sebe da pomognem timu da osvojimo još titula i da budemo što uspešniji u Evropi - rekao je Irakli Azarov prilikom promocije na Marakani.

Foto: Starsportphoto

 

Marko Marin mu je pričao sve lepo o klubu.

- Naravno, pričao sam sa Marinom i rekao mi je nekoliko stvari o Zvezdi. Znam da je Zvezda veliki klub, veoma uspešan i mislim da ćemo igrati u Ligi šampiona sledeće godine. Zvezda je dobra, Makabi je takođe dobar, ali Zvezda je dosta bolje. Mislim da je za mene lično dobro da budem ovde.

 

Azarov igra na poziciji levog beka i predstavljaće alternativu Milanu Rodiću, ta pozivija je bila poprilično deficitarna prethodnih sezona.

Foto: Starsportphoto

 

- Želim da vam predstavim naše šesto pojačanje u ovom prelaznom roku. Irakli Azarovi dolazi iz Batumija, ima 20 godina i igra na poziciji levog beka. Deficitarna pozicija, dugo smo tražili nekoga ko može da bude rotacija u paru sa Milanom Rodićem i opredilili smo se za jednog mladog igrača koji igra za reprezentaciju Gruzije. Napredovao je tokom prethodnih godinu dana, nadam se da će nastaviti. Različiit je u odnosu na Rodića, karakteriše ga napadački fudbal, krase ga brzina, dribling, pas igra i centaršut. Naš stručni štab će imati mogućnost za jednu drugačiju opciju na poziciji levog beka - rekao je Mitar Mrkela tokom promocije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija