• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

09.08.2022

09:09

CRVENO-BELI SPREMNI DA JOŠ JEDNOM DEMONSTRIRAJU SILU! Zvezda želi da sruši Pjunik i u Jermeniji!

Starsportphoto

Crvena zvezda

CRVENO-BELI SPREMNI DA JOŠ JEDNOM DEMONSTRIRAJU SILU! Zvezda želi da sruši Pjunik i u Jermeniji!

Podeli vest

Crvena zvezda večeras (19.00) u Jerevanu protiv Pjunika igra revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona * Uprkos ubedljivoj pobedi od 5:0 u prvoj utakmici, iz redova srpskog prvaka najavljuju juriš na novi trijumf

Crvena zvezda će pobediti ekipu Pjunika i na njegovom terenu, saglasni su fudbaler crveno-belih Marko Gobeljić, pomoćni trener Nenad Milijaš i bivši igrač Zvezde Vujadin Savić. Ekspedicija sa "Marakane" otputovala je juče u Jermeniju, gde će danas od 19 časova (RTS 1, Arena 1 premijum) odmeriti snage sa Pjunikom u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Dejana Stankovića slavili su u prvom meču 5:0 i maltene već obezbedili plasman u narednu rundu, ali iz redova srpskog prvaka tvrde da se neće zadovoljiti ničim osim još jednom pobedom nad Pjunikom.
Nema "lako ćemo"

Rezultat iz prvog meča je ubedljivo na našoj strani, bolja smo ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra radi reda
Marko Gobeljić

 

Borba za koeficijent

Prema Gobeljićevim rečima, svaki trijumf dodatno znači za povećanje klupskog UEFA koeficijenta, koji u budućnosti znači bolju poziciju u žrebu za evrokupove.

- Znamo čiji dres nosimo i podrazumeva se da na svakoj utakmici borbenost bude na visokom nivou. Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš, tako i nacionalni. Rezultat iz prvog meča je ubedljivo na našoj strani, bolja smo ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra radi reda, već svi želimo da pokažemo koliko ovaj tim može. Nema opuštanja, idemo na pobedu - jasan je Gobeljić.

Foto: Starsportphoto

 



Slično razmišlja i Milijaš, koji je godinama bio deo uspešnog Zvezdinog tima, a sad je član Stankovićevog stručnog štaba. Dobro zna kako na svaku utakmicu gledaju svi koji su ikad prošli kroz svlačionicu srpskog šampiona. Makar bila reč o nevažnoj prijateljskoj utakmici, uvek se ide na pobedu. Tako će biti i ovaj put.

Pešić, Ivanić i Rodić ostali kod kuće

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković neće moći da računa na napadača Aleksandra Pešića i vezistu Mirka Ivanića, koji su ostali u Beogradu. Pešić je istegao zadnju ložu u prvom meču, tako da stručni štab nije želeo da rizikuje i pustio ga je da se odmara. Ivanić je dobio udarac od kojeg mu je otekla noga, pa će se odmoriti i spremiti za plej-of. Osim njih dvojice, u timu neće biti ni Milana Rodića, koji je u prošloj utakmici dobio crveni karton.


- Nema opuštanja, svi koji su krenuli na put spremni su i ponašaju se kao da se prva utakmica nije ni desila. Zanemarićemo prednost od 5:0 i ući u meč kao da nam je pobeda potrebna za prolaz dalje. Samo takvim pristupom moguće je izvući najbolje iz ekipe, a ova ekipa ima kvalitet da pobedi. Fali nekoliko pojedinaca, ali verujemo u sve koji su pošli na put - ističe Milijaš.

Priprema za plej-of

Mada nije više deo Zvezdinog tima, Vujadin Savić prati sve mečeve crveno-belih. Utakmicu protiv Pjunika gledao je uživo i oduševila ga je partija Stankovićevih izabranika. Poznaje dosta igrača, sa nekima je delio i svlačionicu i ubeđen je da će crveno-beli ponovo pobediti Pjunik.

- Ono što sam video je fantastično, Zvezda ima za klasu bolji tim od protivnika. Nevažno je što joj pobeda nije potrebna za prolaz, uzimajući u obzir Dekijev mentalitet i grupe koju vodi, ići će na pobedu. Već gledam kao da se Zvezda plasirala u plej-of. Može da počne da razmišlja o sledećem protivniku. Nikog nije lako ubedljivo pobediti u ovoj rundi takmičenja, ali ovaj tim je toliko nadmoćan da sam uveren da će igrati Ligu šampiona i ove i sledeće godine. Uživanje je gledati ovakvu Zvezdu - zaključuje Savić za naš list.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija