• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

10:38

STANKOVIĆ SLAO PORUKE UPRAVI, ONI REŠILI DA MU ISPUNE ŽELJU! Bombastično pojačanje sve bliže Marakani!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ SLAO PORUKE UPRAVI, ONI REŠILI DA MU ISPUNE ŽELJU! Bombastično pojačanje sve bliže Marakani!

Podeli vest

Reprezentativac Gane Edmund Ado, bio je jedan od najboljih igrača moldavskog šampiona Šerifa protiv Crvene zvezde, a još od tada je velika želja Dejana Stankovića koji je jasno stavio upravi do znanja da ga želi u svom timu

Dejan Stanković je slao upravi Crvene zvezde posle prošlogodišnjeg nesrećnog dvomeča protiv Šerifa iz Tiraspolja poruke poput:

- Igrač sa brojem 21 je top! Voleo bih da imam tog momka u timu. Taj momak radi mnogo dobrih stvari u veznom redu.

Nakon toga je briljirao i u mečevima sa zagrebačkim Dinamom i Real Madridom na stadionu Santjago Bernabeu, a želja mladog stručnjaka bila je sve jača!

 

Foto: Starsportphoto

 

Dd tada sportski sektor Crvene zvezde pokušava da vezni red ojača vezistom rođenim 2000. godine

Foto: Starsportphoto

 

Vesti iz Jerevena ukazuju da u Ljutice Bogdana vlada optimizam kada je reč o angažovanju Edmunda Ada. Reprezentativac Gane je jedna od tema Zvezdine ekspedicije u Jeremeniji, pošto bi potencijlna realizacija trebalo da usledi po povratku u Beograd! 

Edmund Ado i dalje ima želju da dođe u Crvenu zvezdu, a čini se da su ljudi iz Šerifa popustili. Odnosno da su pristali da sa Crvenom zvezdom uđu u pregovore. Prema sazanjima Mozzart Sporta predstavnik moldavskog prvaka trebalo bi uskoro da doputuje u Beograd kako bi finiširao dogovor sa Crvenom zvezdom! Ado je vezan ugovorom sa Šerifom do leta naredne godine. Moldavci imaju sjajnu priliku da ga prodaju i zarade ozbiljan novac!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

Kakva pojacanja, dobro ako se plasirate u sampiona,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija