• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

21:39

(OCENE) PETARDA SA MARAKANE USPORILA ZVEZDU: Kanga u svom fazonu, PAVKOV odradio posao! KATAI neka sa ovom večeri OTERA MALER!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

(OCENE) PETARDA SA MARAKANE USPORILA ZVEZDU: Kanga u svom fazonu, PAVKOV odradio posao! KATAI neka sa ovom večeri OTERA MALER!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su i u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona jermenski Pjunik 2:0 (1:0) i posle prošlonedeljne pobede u Beogradu od 5:0 rutinski overili plasman u plej-of.

Ekipa Dejana Stankovića je tokom svih 90 minuta pokazala da je bolji tim, jasno se videlo da crveno-beli nisu pokazali sve što imali, jer je rezultatska prednost iz prvog meča bila ogromna.

I uprkos tome srpski šampion je stigao još jedne zaslužene pobede koja ih je odvela u plej-of Lige šampiona. 

Ocene:

Milan Borjan - 7,5 Borjan je svaku šansu Pjunika neutralisao i još jednom pokazao da je jedan od najpouzdanijih u ovom timu. 

Marko Gobeljić - 7.5 Odličan u defanzivi, a i spakovao je drugi gol Pavkovu. Sve u svemu jedna od boljih utakmica Zvezdinog beka u crveno belom dresu.

Aleksandar Dragović - 7 Nije imao previše posla, ali je još jedanput dokazao stabilnost.

Nemanja Milunović 6,5 - Nije imao puno posla, ali je u nekoliko navrata lako izašao na kraj sa ofanzivcima Pjunika. 

Strahinja Eraković - 6,5 Imao je nekoliko dobrih intervencija, ali je žutim kartonom malo pokvario utisak. Protiv skromen ekipe iz Jermenije mogao je da bude i bolji.

Gelor Kanga - 8 Pokazao sigurnost u odlučujućim trenucima. Posle promašaja Kataija preuzeo je odgovornost na sebe uzeo loptu i doveo crveno-bele u vođstvo. Još jedna sigurna partija Zvezdinog veziste.

Seku Sanogo 6.5 - Nad njim je napravljen penal. Solidna igra, ništa posebno, ali dovoljno za prelaznu ocenu. Od defanzivnog veziste srpskog šampiona se uvek očekuje da bude na svom prepoznatljivom nivou.

Foto: FK Crvena zvezda

Seku Sanogo

Kings Kangva - 6 Zvezdino letošnje pojačanje nije bio na nivou kakav je bio na prethodnoj utakmici. Utakmica nije bila visokog novoa, pa nije ni mogao da pokaže svu svoju raskoš. 

Aleksandar Katai - 6 Promašio penal. Magiko je još imao dve šanse koje nije uspeo da iskoristi. Ako je bilo vreme da jedan od najboljih igrača Crvene zvezde zakaže neka to bude ovaj.

Foto: FK Crvena zvezda

Katai i Milunović na večerašnjem meču

 Osman Bukari - 6 Daleko od toga da je ovaj performans bbio na nivou onog od prošle nedelje. Ova utakmica nije bila iste važnosti, tako da je ušao mu meč opuštenije i nije prikazao igru kao u prethodnim mečevima. 

Milan Pavkov - 7,5  Na asistenciju Marka Gobeljića postigao gol, u prvom poluvremenu imao još jednu šansu. Podsetimo ove sezone Pavkov na samo jednoj zvaničnoj utakmici nije postigao gol, i samo potvrdio da je u odličnoj golgeterskoj formi.

Foto: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov

Stefan Mitrović - 6 Ušao u igru početkom drugog poluvremena. Nije se naigrao, nije uspeo da se upiše u strelce, ovo nije bilo njegovo veče, ali već od sledeće utakmice trebalo bi ponovo da oduševi "Delije".

Nikola Stanković - 6  Proveo je nekih pola sata na terenu, bitan meč da bi kupšio evroposkon iskustvo, idealan meč za njega, jer nije bilo visokog rizika. Može bolje. 

El Fardu Ben - 6,5 Bio je najistureniji, ali kada je on ušao Zvezda je već spustila ručnu, tako da jedan od Zvezdinih najomiljenijih stranaca nije imao konkretnijih prilika. 

Ibrahim Mustafa - Premalo vremena za konkretan učinak

Slavoljub Srnić - Premalo vremena za konkretan učinak.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija