• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2022

22:38

STIŽE OGROMAN NOVAC! Evo šta je Zvezda sve zaradila za sebe, ali i ZA SRPSKI FUDAL!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

STIŽE OGROMAN NOVAC! Evo šta je Zvezda sve zaradila za sebe, ali i ZA SRPSKI FUDAL!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Pjunik rezultatom 2:0 i tako su obezbedili plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampionu

Plasman u plej-of donosi velike bonuse za učesnike, tako da će Zvezda inkasirati obziljnu sumu novca samo od igranja u ovoj fazi kvalfikacija za najeltije evropsko takmičenje.

Crveno-beli su posle ovog plasmana minimum osigurali 11 miliona evra od UEFA, a suma može da dostigne i do 30 miliona, ako Zvezda bude  bolja od Pjunika i plasira se u grupnu fazu Lige šampiona.

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda samo plasmanom u plej-of dobija 5.000.000 evra, a time je faktički obezbedila i plasman u Ligu Evrope, što donosi 3,6 miliona evra, a tu ide i bonus za koeficijent oko 2,5 miliona evra, što iznosi više od 11 miliona evra.

Nimalo nije zanemarljiv koeficjent koji Zvezda obezbedila. Samo za plasman u plej-of, donosi Zvezdi doneti 3.0000 bodova.  Ukoliko prodje i Makabi, Zvezda će dobiti 4.000 bodova.

Zvezda je uz sve to doprinela i nacionalnom koeficijentu, pa će tako pobedom nad Pjunikom popraviti bodovni saldo Srbije za 500 bodova. Srbija će sada imati 28.500 bodova i Belgija će nam bežati za 1.200 bodova.

Šansu da poprave nacionalni koeficijent u četvrtak će imati Partizan i Čukarički. Crno-beli dočekuju AEK iz Larnake posle poraza od 2:1 na Kipru u prvom meču, dok "brđani" ima mnogo teži zadatak, jer gostuje Tventeu, nakon poraza od 3:1 u Beogradu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija