• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2022

09:02

ZVEZDAŠI NAVIJAJU PROTIV HRVATA! Kalkulacije! Ovo je potrebno šampionu Srbije da dođe do 3. šešira!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI NAVIJAJU PROTIV HRVATA! Kalkulacije! Ovo je potrebno šampionu Srbije da dođe do 3. šešira!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezdu su spakovali Pjuniku sedam golova na dva meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u plej-ofu ih čeka Makabi Haifa, Izraleci su eliminisali Apolon

Šampion Srbije želi u Ligu šampiona, a ove sezone postoji šansa da bude u trećem šeširu u žrebu za grupnu fazu tog takmičenja. Pre samo nekoliko godina o ovome niko nije mogao ni da sanja, ali su crveno-beli dličnim rezultatima prethodnih sezona otvorili  sebi nove mogućnosti.

Bolji koeficijent od Zvezde imaju Benfika, Dinamo Zagreb i Rendžers, pa se šampion Srbije nada da će ovi timovi da završe takmičenje, kako bi Zvezda mogla da se nada i potencijalnom trećem šeširu.

Zvezdaši navijaju protiv Dinama

Ako bi pomenuti timovi okončali takmičenje, a Zvezda prošla Makabi, bila bi u trećem šeširu pred žrebanje grupne faze Lige šampiona.

Benfika je savladala Midtjijand i u gostima sa 3:1, Dinamo je bio bolji od Ludogoreca, u revanšu je slavio sa 4:2, dok je Rendžers u prvom kolu poražen od Uniona, ali je uspeo na Ajbroksu da nadoknadi taj poraz i slavi sa 3:0 u prođe dalje.

Foto: ATAIMAGES

 

Dinamo Zagreb u plej-ofu igra protiv Bodo/Glimta iz Norveške, Benfika protiv Dinama iz Kijeva, a Rendžers protiv PSV-a. Ako se domogne  Lige šampiona, na osnovu koeficijenta Zvezda može da očekuje i bonus od oko 2,5 miliona evra. Naravno,  čeka je nagrada od još 20 miliona evra, pa bi crveno-beli pre početak takmičenja u Ligi šampiona zaradili bar 30 miliona evra. U eliti svaka pobedi donosi 2,8 miliona, a remi sa 930.000 evra, naravno tu je zarada i od TV prava, prodaje ulaznica, da ne govorimo da bi Liga šampiona dodatno podigla cene fudbalerima šampiona Srbije..

Ali, Zvezda prvo mora da eliminiše Makabi u dva meča, što sigurno neće biti lak posao, a posel može da misli na žreb, Ligu šampiona, zaradu...

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija