• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

12:25

ZVEZDA VERUJE ERAKOVIĆU, ERAKOVIĆ VERUJE ZVEZDI! Mrkela BLISTA zbog OGROMNOG posla!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA VERUJE ERAKOVIĆU, ERAKOVIĆ VERUJE ZVEZDI! Mrkela BLISTA zbog OGROMNOG posla!

Podeli vest

Srspki reprezentativac Strahinja Eraković produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine

Iako je poslednjih nedelja bilo mnogo govora o odlasku Strahinje Erakovića sa Marakane, talentovani štoper je danas stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom. Crvena zvezda je još jačim potpisom "zaključala" popularnog Čupu, a sportski direktor Mitar Mrkela nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog velikog posla. 

- Strahinja je ukupno 13 godina u Zvezdi. Ponikao je ovde, od osme godine je na Marakani. Pre nekoliko godina je debitovao za prvi tim, a stigao i do A reprezentacije. Ovaj novi, pojačani ugovor, je nagrada za sve što je uradio. Zvezda veruje Strahinji i Strahinja veruje Zvezdi, to je znak uzajamnog poverenja - kazao je Mitar Mrkela. 

Eraković je prošao kroz sve omladinske selekcije Crvene zvezde, a danas je ključan deo prvog tima. Upravo to, Mitar Mrkela ističe kao dokaz i signal svim mladim igračima na Marakani. 

- Ovo je signal za sve igrače koji igraju u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Dokaz koliko brzo njihovi snovi mogu da se ostvaruju, a mi kao klub smo rekli da želimo da sačuvamo sve ključne igrače. Dosta njih je već obnovilo ugovore, Čupa je svakako postao jedan od takvih - rekao je sportski direktor Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Pre desetak dana na istom mestu promovisan je Nemanja Milunović, nešto ranije novi ugovor je potpisao i Milan Borjan, a sada je paraf na četvorogodišnju saradnju stavio i Strahinja Eraković. 

- Rekli smo da hoćemo da budemo jaki i kompaktni. Milunović je iskusan igra, Eraković je sa njim igrao jednu sezonu. Svi se dobro poznaju u odbranu, a to je važno za sigurnu odbranu. Milun se savršeno uklopio u ono što traži Dejan Stanković - podvukao je Mitar Mrkela. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija