• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

19:48 >> 22:42

A SAD - IZRAEL! NEKA SE SPREMI MAKABI! Zvezdin POKER GOLOVA VOŽDOVCU! Ivanić GOL I HET-TRIK ASISTENCIJA! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

A SAD - IZRAEL! NEKA SE SPREMI MAKABI! Zvezdin POKER GOLOVA VOŽDOVCU! Ivanić GOL I HET-TRIK ASISTENCIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezda u šampionskom ritmu! Crveno-belim fudbalerima se igraju sa rivalima u Superligi. Posle četiri uzastopne pobede usledila je i peta: Voždovac je nova recka - 4:0

Pred gostovanje Makabiju iz Haife u plej-ofu za Ligu šampiona odrađen je još jedan posao u prvenstvu."Zmajevi" su se ispružili na Marakani, ali to nije bilo dovoljno za ništa osim poraza u duelu sa kaznenom ekspedicijom iz Ljutice Bogdana. 

Ništa, ništa ne vredi u sudaru sa šampionom.

Utakmica još nije ni počela, a ekipa Dejana Stankovića već je vodila 2:0. Prvo je Pešić u 3. minutu dao prvi gol po povratku u naš najtrofejniji klub, a onda se u 8. minutu upisao i Bukari. Oba puta asistent je bio fantastični Ivanić. 

Do kraja poluvremena navaljivala je Zvezda ali je Voždovac odolevao. Pokušavali su Ivanić i Katai, ali pretili i Voždovčani preko Putića i Pantovića. 

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

 

Stadion: Rajko Mitić.

Sudija: M.Ivković.

Strelci: Pešić u 3, Bukari u 8. minutu i Ben u 84. minutu, Ivanić u 88. minutu.

Žuti kartoni: Nikola Stanković, Milan Rodić (Crvena zvezda).

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan, Stanković (od 46. Dragović), Eraković Milunović, Rodić, Kanga, Kangva (od 76. Sanogo), Ivanić, Katai (od 76. Ben), Bukari (od 65. minuta Mitrović), Pešić (od 65. Srnić). 

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Krunić, Đurišić (od 74.Novaković), Mijailović, Milović, Damjanović , Hajdin, Ivezić (od 60.Ajdinović), Purtić, Ćirković (od 60. Burmaz), Pantović (od 74.Vujanović), Teodorović (od 54. Trifunović).

U nastavku, spustio je šampion ručnu. Voždovčani su se probudili, a Zvezda je pretila na momente. Imali su gosti šanse preko Hajdina i Purtića, a Katai još jedanput nije uspeo da zatrese mrežu. 

U finišu Zvezda je preko igrača utakmice Ivanića i Bena stigla do ubedljive pobede

Sve u svemu šampionu Srbije je bio dovoljan petominutni blic-krig na početku, a i na kraju da ostvari i petu pobedu u Superligi Srbije pred novo evropsko iskušenje sa Makabijem.

Crvena zvezda je stigla do plus 10 u odnosu na Partizan, doduše sa utakmicom više u odnosu na večitog rivala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

SUPERLIGA SRBIJE - 6. kolo

 

Petak

Radnički Niš - Novi Pazar 1:3.

Subota

Crvena zvezda - Voždovac 4:0

(Pešić 3, Bukari 8, Ben 84, Ivanić 88) 

Kolubara - Vojvodina 2:2 (Milojević 27. penal, Marjanović 79 - Simić 57, Nikolić 71)

Napredak - TSC 0:0

Nedelja

19.00 Mladost Lučani - Radnik

19.00 Spartak - Javor

19.30 Mladost GAT - Partizan

Ponedeljak

17.00 Radnički Kragujevac - Čukarički
 

UŽIVO

90. minut - KRAJ

88. minut Posle tri asistencije gol igrača utakmice Ivanića. Kanga je "izbacio" Zvezdinog vezistu, koji iskosa, klizeći šalje loptu iza leđa Krunića i to je šlag na njegovu večerašnju tortu 4:0!

84. minut - GOOOOOOOOOOL! I treća asistencija Ivanić, strelac Ben!

Golman Krunić je pogrešio u dodavanju, loptu je presekao Srnić, onda stigla do Ivanića, koji ju je doturio Benu, a ovaj sproveo u mrežu.

82. minut - Srnić pokušava topovski pored gola

68. minut - Mijailović je pogrešio, lopta je kod Kataija, Magiko šutira iskosa, brani Krunić. 

63. minut - Hajdin je pokušao polumakazicama, izborio se za dobru poziciju, ali šut nije bilo dovoljno jak, fudbal je završio u Borjanovom naručju.

61. minut - Lepa akcija Voždovca, šestorica u napadu, Hajdin završava akciju šutem pored stative.

59. minuta - Dva kornera zaredom za Voždovac. Đurišić posle drugog cilja - preko gola. 

53. minut - Oštar start Milunovića radio je VAR. Štoper Crvene zvezde prošao je bez crvenog kartona posle faula nad Pantovićem.

49. minut - Prvi pokušaj u nastavku. Šutirao je Mijailović iz Voždovca. Nema opasnosti po Borjana.

Foto: Starsportphoto©

46. minut - Počelo drugo poluvreme, Dejan Stanković je uveo Dragovića umesto Nikole Stankovića što znači da će Eraković na desnog beka.

DRUGO POLUVREME

45. minut - Kraj poluvremena

44. minut - Greška odbrane Voždovca, Bukari se našao u ulozi asistenta, Pešić je propustio loptu, a Katai promašio ono što retko - promaši. Velika šansa za srpskog šampiona u finišu poluvremena. 

43. minut - Ponovo Ivezić, dodaje do Pantovića, šut po zemlji, nema opasnosti po crveno -bele. 

34. minut - Ivanić do Kataija, Zvezdin Magiko do Bukarija koji snažno, ali neprecizno šutira. Šampionski ritam crveno-belih, Voždovac nekako odoleva. 

33. minut - Prete i "zmajevi" sad. Odlični Ivezić odlaže loptu do Purtića, koji topovski šutira! Lopta ide iznad Borjanovog gola na severu. 

Foto: Starsportphoto©

Mirko Ivanić namestio dva gola

30. minut - Trude se fudbaleri Voždovca, ali to je malo za zahuktale crveno-bele. Sve nekako funkcioniše dok traje presing, ali kad on pukne, onda je spasavaj se ko može. 

27. minut - Novi pokušaj Ivanića! Zvezdin vezista je nezadrživ večeras! Otvorio mu se prostor, povukao loptu, šutirao snažno sa distance, ali preko gola.

21. minut - Nova opasnost po gol gostiju. Centrirao je Rodić, prelela je lopta Hajdina, Bukari je, međutim samo očešao loptu glavom.

15. minut - Prvi žuti karton na meču za Nikolu Stankovića iz Crvene zvezde.

14. minut - Posle dve asistencije pokušao je Mirko Ivanić da postigne gol, neprecizan udarac.

8. minut - GOOOOOOL! Ponovo Ivanić režira pogodak. Lopta je došla do njega posle majstorskog poteza Kataija, onda je prosledio loptu do Ivanića, ovaj zalama čuvara, pa dodaje do Bukarija koji postiže šesti gol po dolasku.

3. minut - GOOOOOOL! Zvezda ekspresno povela - Pešić! Ivanić je kao brzi voz protutnjao po levoj strani, ubacio po zemlji, Pešić se odlično kretao ispratio akciju i postigao prvi gol po povratku na Marakanu.

1. minut Utakmica je počela

 

20:45 - Minut ćutanja pre početka utakmice za preminulu legendu crveno-belih Kirila Dojčinovskog.

20:44 - Pre početka utakmice mmala svečanost na terenu: Kanga je dobio dres za 150. utakmicu u Crvenoj zvezdi

20.42 - Utakmica počinje za nekoliko minuta, ekipe su na terenu

20:09 - Voždovac će posle odlaska trenera Jandrića na meču sa aktuelnim šampionom sa klupe predvoditi trener Mihajlo Trajković.

-Pre svega bih čestitao protivniku na sjajnim rezultatima i prezentovanju naše zemlje u Evropi. Jasno je da su u ovom duelu apsolutni favorit i izuzetno jaka ekipa, bez obzira na to u kom sastavu igraju. Uprkos tome, kao i okolnostima u kojima mi dočekujemo meč, želim da prikažemo hrabar i borben Voždovac. Cilj je da uživamo u toj utakmici, da damo sve od sebe i pokušamo da se kao najmlađa ekipa u ligi pokažemo u najboljem svetlu i da ostavimo dobar utisak. Poštujemo protivnika, ali poštujemo i sebe - jasan je Trajković.

20:01 - Pre utakmice Dejan Stanković je izneo svoja očekivanja: 

- Sigurno da će biti neka promena, ali ne mnogo, jer kada igraš na dva fronta ili tri, kad počne Kup Srbije, nije lako, s obzirom da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bitno je da se posle tih utakmica radi dobar oporavak, da se igrači što pre osveže i spreme za naredni meč. Mi imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene. Svi rade dobro, na slatkim sam mukama koga odabrati - izjavio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija