• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2022

17:20

ZVEZDI NEĆE BITI LAKO! Crveno-bele čeka krcat stadionu u Haifi, KARTE RASPRODATE!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ZVEZDI NEĆE BITI LAKO! Crveno-bele čeka krcat stadionu u Haifi, KARTE RASPRODATE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Makabiju u sredu u prvom meču plej-ofa kvalfikacija za Ligu šampiona (21.00)

Karte za meč u Izraelu su već rasprodate, a navijači Makabija su veoma euforični. Njihov odavno nije igrao ovako veliku utamicu.

- Odbrojavanje može da počne - saopštio je Makabi.

 

 

Zanimljivo je da karte za meč u Izraelu prodaje i Crvena zvezda.

- Prva utakmica plej-ofa je izuzetno značajna za naš klub kako bi obezbedili što bolji rezultat pred revanš. Karte za utakmicu koja su igra u Izraelu 17. avgusta od 21 čas po srpskom vremenu će se prodavati u Servisu za članstvo na stadionu „Rajko Mitić“. Ulaznice koje su u prodaji su za navijačku tribinu, a cena iznosi 27 evra. Prodaja ulaznica za prvi meč će se odvijati i u ponedeljak od 10 do 19 časova takođe u Servisu za članstvo - navodi Zvezda


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija