• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Dusan Tufegdzic

16.08.2022

14:17

ŠOK! Crveno-beli odleteli u Haifu bez miljenika "Delija"! NEMA GA U AVIONU! (FOTO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ŠOK! Crveno-beli odleteli u Haifu bez miljenika "Delija"! NEMA GA U AVIONU! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 21 čas gostovati Makabiju u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a Dejan Stanković je u Haifu poveo 23 igrača.

Milan Pavkov, miljenik "delija" i čovek koji je mnogo puta doneo radost svima onima kojima je crveno-bela boja u srcu neće biti u protokolu za ključni meč šampiona Srbije u sezoni.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Strahinja Eraković, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Veljko Nikolić, Osman Bukari, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Nemanja Motika, Aleksandar Pešić i Ohi Omojuanfo. 

 

 

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje "pakleno" gostovanje u Izraelu.

A na stadionu "Semi Ofer" kapaciteta 30.780 mesta će zbog propisa UEFA biti "samo" 28.000 gledalaca. Iz Makabija tvrde da je interesovanje toliko da bi mogli da napune i stadion sa 70.000 mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija