• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

06:56

ZVEZDA NE STAJE, DOVODI REPREZENTATIVCA ARGENTINE? Zamena za Ohija je spremna! (VIDEO)

reuters

Crvena zvezda

ZVEZDA NE STAJE, DOVODI REPREZENTATIVCA ARGENTINE? Zamena za Ohija je spremna! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda po svemu sudeći nije završila prelazni rok, srpski šampion uskoro će angažovati novog napadača ovog leta - Argentinca Adolfa Gaiča (23), koji je poreklom Nemac

Otišao je Milan Pavkov, a blizu transfera je i Ohi Omoidžuanfo,  koji bi trebalo karijeru da nastavi u Bondbiju. Kako prenosi Mozzart Sport, iz moskovskog CSKA crveno-beli bi trebalo da dovedu 27-godišnjeg Adolfa Gaiča.

Zvezda dovodi novog napadača

Gaič bi trebalo da stigne u Crvenu zvezdu na jednogodišnju pozajmicu, kao zamena za Ohija Omoižuanfa. Napadač koji je u januaru stigao u redove srpskog šampiona pojačaće narednih dana Brondbi koji je već neko vreme zainteresovan za njega.

Foto: reuters

Adolf Gaič stiže na Marakanu

 

Argentinac je bio reprezentativac, a za nacionalni tim do 20 godina odigrao je 18 mečeva, za Olimpijsku reprezentaciju (tim do 23 godine) nastupio je 19 puta, a u septembru 2019. godine debitovao je i za A selekciju na meču protiv Meksika.

Napadač pripada grupi Sudetskih Nemaca, koji su nekada živeli na prostoru današnje Češke. Adolfo je rođen u gradu Bengolea. Seniorski debi napravio je u dresu San Lorenca za koji je igrao dve godine, pre nego što se preselio u moskovski CSKA za obeštećenje od 8.500.000 evra. Nije najbolje snašao u redovima Armejaca. Usledile su pozajmice u Benevento i Uesku - gde je u prethodnoj sezoni odigrao 27 mečeva i dao jedan gol u drugoj ligi Španije. U poslednje dve sezone postigao je samo tri gola na 43 nastupa u svim takmičenjima.

Inače, bivši napadač Nanta Kalifa Kulibali stigao je na Marakanu pred večiti derbi (sreda,20.00). Obavio je lekarske preglede u Beogradu i već je odradio prvi trening sa novim saigračima.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 1 godinu

Ma dajte da se ne zavitlavamo. Vratite Boacka iz Grcke da vidite kako se daju golovi.

Boki

pre 1 godinu

Gluposti! Ohi je dao više golova u Zvezdu od Argetinca, mislim da će Zvezda da pogreši ako ga proda i dovede slabijeg napadača..

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ти продајеш нападача који је ,пре годину дана био 2. стрелац европе,који је за 1. полусезону у клубу дао 12. голоа,давао голове на јаким утакмицама,ЗА ТЕПСИЈУ РИБЕ.зар је важно што је дошао џабе,немораш га џабе и дати.он вреди бар 5-6 милиона,А ТИ ЗА ТЕПСИЈУ РИБЕ !?!?И КОГА ДОВОДИШ?ЛИКА КОЈИ ЈЕ У ЗАДЊЕ ДВЕ ГОДИНЕ ДАО 3 ГОЛА!?!?ТИ НИСИ НОРМАЛАН !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija