• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2022

10:18

EVO KAKO SE ZVEZDA OPROSTILA OD UBOJITOG NAPADAČA! Mnogo sreće je doneo....

Starsportphoto

Crvena zvezda

EVO KAKO SE ZVEZDA OPROSTILA OD UBOJITOG NAPADAČA! Mnogo sreće je doneo....

Podeli vest

Doskorašnji napadač Crvene zvezde, Milan Pavkov, novi je fudbaler Al Fejha iz Saudijske Arabije, a šampion Srbije se na društvenim mrežama oprostio od golgetera

Dan pre utakmice sa Makabi Haifom, svi mediji preneli su da je Milan Pavkov svoju epizodu na Marakani završio.

Njegov transfer u Al Fejhu iz Saudijske Arabije i ozvaničen, pa se stameni momak iz Begeča nakon pet sezona oprostio od crveno-belog dresa! 

Oglasili su se iz Ljutice Bogdana i javno poželeli sreću igraču koji je doneo mnogo radosti Crvenoj zvezdi!

 

 

- Golovi Liverpulu, pogodak protiv Milana, u derbiju... Više od 150 nastupa, preko 50 puta pogođena mreža... Četiri titule, dva Kupa Srbije... Mnogo sreće i uspeha je Milan Pavkov doneo navijačima Crvene zvezde. Pet i po godina nakon što je zadužio crveno-beli dres, vreme je za rastanak. Snažni napadač karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, a iza njega ostaju brojna dostignuća koja je tokom mandata na Marakani ostvario. Paki, hvala na svemu! Srećno- stoji na Instagram profilu Crvene zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija