• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2022

14:17

NEMA KRIZE U ZVEZDI! Od kad je 1:1 sa Partizanom neuspeh?

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEMA KRIZE U ZVEZDI! Od kad je 1:1 sa Partizanom neuspeh?

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da nema krize na Marakani i ističe da na njegove pulene pred meč sa Monakom (četvrtak, 21.00) neće uticati kiks crveno-belih na minula dva meča u Superligi Srbije

Šampion Srbije je poslednja dva meča u Superligi Srbije protiv Partizana i TSC-a odigrao 1:1.

- Nisam zadovoljan kada ne dobijemo utakmice, ali igra nije bila slaba. Imali smo 27 udaraca protiv TSC-a. Ne opravdavam sebe, ali otkad je 1:1 sa Partizanom neuspeh? Naš najveći rival se opredeli za defanzivnu orijentaciju na svom terenu.Nekad dobijete utakmicu nekad ne. Nema polemike o nekoj krizi. Pobede nas guraju dalje, svesni smo toga, ali ne treba da nam bude presing. Razmišljamo samo o Monaku, arhivirali smo TSC - kazao je trener Crvene zvezde.

Optimista je pred meč i smatra da Zvezda ima kvalitetan tim, a da ne veruje da je tako, onda ne bi ni bio ovde.

Foto: Starsportphoto

 


- Moćni su i dominantni fizički, a to su pokazali i protiv Pari Sen Žermena. Međutim, oni nisu vanzemaljci. Monako imaju problema protiv ekipa gde su dominantni. Uz disciplinu i našu igru možemo da napravimo rezultat. Poštujemo Monako, ali ne pobeđuje uvek bolji na papiru. Ovde su padali veći klubovi od Monaka, ali nam je potreban potpuni fokus. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Milojević

- Sad u ovom momentu ne bih bio zadovoljan remijem. Možda ako u toku meča budemo gubili, pa izjednačimo, bio bih zadovoljan. Sad pre utakmice idemo na tri boda - jasan je trener šampiona Srbije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlad

pre 1 godinu

Nije neuspeh od kada ste vi postali trener. Inace, bio bi problem. Ono sto vam fali je zar, i odlucnost. Kod vas vidim samo mozda, videcemo, probacemo. . . To nije odlika pobednika i zato mi se nesvidjate. Sporcki pozdrav,

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija