• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

09:44

MRKELA PRED TRABZON: IDEMO NA POBEDU! Pešić ima problem, Ivanić ne ide! Neka nam se vrati za Monako i Makabi! (VIDEO)

informer

Crvena zvezda

MRKELA PRED TRABZON: IDEMO NA POBEDU! Pešić ima problem, Ivanić ne ide! Neka nam se vrati za Monako i Makabi! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Turske, gde će u četvrtak (18:45) odmeriti snage sa šampionom te zemlje, Trabzonom

Direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, ima lepa sećanja na vreme provedeno u Turskoj. 

-Igrao sam tamo za veliki klub, Bešiktaš. Jedan od rivala nam je uvek bio Trabzon, nažalost nisam igrao tamo, jer su bili kažnjeni pa smo igrali u Ankari. Imao sam lepo vreme tamo i uvek mi je lepo kada se vraćam u Tursku.

U Vaše vreme bilo je 1:0 za Zvezdu protiv Galatasarja..

- Igrali smo tadašnji kup UEFA, a Galatasaraj je bio u tom periodu dosta jak, igrao je godinu dana pre toga finale! Mi smo počeli da stvaramo jaku generaciju! Savićević, Pančev, Stojković je još bio tu...

Trabzon u Evropi nije pobedio 14 vezanih mečeva..

- Svaka utakmica je za sebe. Imaju dobru ekipu, prošlu sezonu su odigrali fenomenalno, posle ne znam koliko godina su osvojili titulu. U svakom trenutku mogu da odigraju dobru, pravu utakmicu! Odmah po završetku žreba sam rekao da je grupa izuzetno teška! Dobili smo baš jake protivnike. Zvezda ima svoje ambcije, svoje ciljevi koji su uvek isti i želimo da ovu grupu prođemo!

Atmosfera posle nekih rezultata koji nisu išli na ruku?

- Dobro, imali smo turbulentan period, imali smo promenu trenera i šokantno ispadanje od Makabija. Ne mislim da smo posle toga loše igrali, ali u nekim nismo imali ni sreće - kao što je utakmica protiv Monaka!

Zdravstveni bilten?

- Pešić i dalje igra sa problemom koji ima (napsnuće prsta na stopalu) i on već duže vreme igra u takvim okolnostima. Ivanić neće biti na ovoj utakmici, a ostali igrači su okej.

Hoće li se Zvezda povući ili igrati povučeno?

- Mislim da mi nikada nismo igrali povučeno. Mi smo i protiv Monaka bili dominantniji, igrali smo hrabro, desilo se da nismo pobedili i Zveda nikada neće igrati povučeno.

Idete na pobedu?

- Da.

Nemci sude, ponovo isti arbitri u VAR sobi..

- Ne razmišljam o onome što ne mogu da promenim. Tako je, moramo da se prilagodimo! Nadam se da će nam se vratiti negde za dobru igru protiv Monaka, u Haifi gde smo vodili, pa u Beogradu gde smo vodili... primili smo neke, ne znam kako da ih nazovem golove! Iz penala, u zaustavnom vremenu...Moramo da uđemo u utakmicu dobro, kao protiv Francuza gde smo zaslužili pobedu, ako budemo ušli tako, ja se ne brinem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

ако пешић има проблем УБАЦИ ОХИЈА !!!А ДАААА ЊЕГА СТЕ ПТЕРАЛИ !!!па онда убаци КУЛИБАЛИЈА......А ДАААА ОН ЈЕ ИНВАЛИД !!!!ПА ОНДА МИТО ДА СЕ ТИ И ТЕРЗА СКИНЕТЕ.АКИНЕТЕ ГАЋА ПА СЕ ЛЕПО ИЗЉУБИТЕ !!!МВЈД

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17