• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

13:25

ŽELEO DA OSTANE, ZVEZDA GA NIJE HTELA, A SADA MU NAVIJAČI PEVAJU PESME! Ohi posle samo DVA MEČA zaludeo DANCE! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

ŽELEO DA OSTANE, ZVEZDA GA NIJE HTELA, A SADA MU NAVIJAČI PEVAJU PESME! Ohi posle samo DVA MEČA zaludeo DANCE! (VIDEO)

Podeli vest

Posle dugo vremena sam bio na terenu, uželeo sam se fudbala i srećan sam što sam postigao gol, rekao je fudbaler Crvene zvezde Ohi Omodžujanfo ne tako davno posle pobede protiv Javora 4:1. Ipak, nisu ga želeli u Ljutice Bogdana, ali jesu u Brondbiju, a dfinitivno nisu pogrešili u danskom klubu

Norvežanin je ovog leta došao u Brondbi iz Crvene zvezde i potpisao je ugovor na tri godine. Crveno-beli su ga se odrekli, a Danci oberučke dočekali!

Sjajni Ohi je na oba meča koji je odigrao u novom klubu bio strelac. Prvi put posle 52 minuta duela sa Horsensom na gostovanju, a zatim i nakon samo dva minuta igre na domaćem terenu protiv Randersa!

 

 

- Napuštam klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugi izbor posle razgovora koje sam obavio sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da bolje potražim novi klub jer će mi vreme na terenu biti smanjeno. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za mesto u timu, svestan da sam sposoban da se za njega izborim. Rečeno mi je da neću dobiti dovoljno minuta da izvedem i kao što ste mogli da primetite nisam igrao u prvenstvu, ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Kada je Dejan Stanković podneo ostavku, dobio sam priliku da startujem posle duže vremena.

Foto: Starsportphoto

 

- Razgovarao sam i sa trenerom Milošem Milojevićem posle utakmice, preneo mu šta mi je rekla uprava i pitao ga da li me želi u timu. Rekao je da bi ostao da je on došao pre tri nedelje, ali da je Zvezda sada u procesu potpisivanja novog napadača. Osećao se nepoželjim i nije bilo drugog načina osim da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Želeo bih da se zahvalim igračima za vreme koje smo proveli zajedno, želim im svima puno sreće u budućnosti. Zahvalio bih se i stručnom štabu za sve što je uradio za mene. Bilo je zadovoljstvo raditi sa svima njima. Moram da napomenem i da nikada nisam imao problem sa Dejanom Stankovićem. Imali smo profesionalan odnos, pun poštovanja - rekao je Ohi po napuštanju Zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17