• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

15.09.2022

12:07

STADION OD 250 MILIONA EVRA ODUŠEVIO ZVEZDANA TERZIĆA: Ovakav stadion bi nama trebao! Moderan, lep, skockan... (VIDEO/FOTO)

printscreen, Insider/Pedja Milosavljevic

Crvena zvezda

STADION OD 250 MILIONA EVRA ODUŠEVIO ZVEZDANA TERZIĆA: Ovakav stadion bi nama trebao! Moderan, lep, skockan... (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Stadion fudbalskog kluba Trabzon "Šenol Guneš", na kojem će od 18.45 časova Crvena zvezda igrati meč Lige Evrope (RTS1, Arena), oduševio je i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića

Velelepno i moderno zdanje na obali Crnog mora otvoreno je u decembru 2016. godine.  Na njegovu izgradnju potrošeno je više od 250.000.000 evra.

Stadion ima kapacitet od 40.782 mesta, od toga 2.954 VIP sedišta, 196 protokolarnih, 282 za predstavnike medija i 80 za osobe sa invaliditetom. Najveća poseta zabeležena je u aprilu ove godine kada je gostovao najomraženiji rival Trabzona istanbulski Bešiktaš. Tada je na utakmici bilo 38.556 gledalaca.

Ovako nešto bi nama trebalo, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dok se osvrće po stadionu "Senol Guneš". Konstrukcija je modernog, neobičnog oblika i ostavlja dobar prvi utisak.

- Ovakav stadion bi nama trebao. Moderan, lep, skockan. Pritom, ima mnogo komercijalnog sadržaja u prizemlju, koji bi na dnevnom nivou donosio prihod klubu - ocenio je Terzić.

Foto: Informer

Zvezdan Terzić

Stadion se nalazi se u sportskom kompleksu “Šenol Guneš” koji nosi naziv po jednom od najtrofejnijih turskih trenera, rođenom u Trabzonu. Novi stadion urađen je po najmodernijim UEFA standardima i ispunio je sve stroge kriterijume Evropske kuće fudbala: veliki parking, komforna mesta za sedenje, medija centar...

 

Pogledajte kako bi trebalo da izgleda Zvezdin novi stadion.

 

 

 

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Božo

pre 1 godinu

Pa onda ga pravi ako imaš para, nama nije potreban ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija