• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2022

16:20

MILOJEVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE ZA TURKE! Najbolji igrač ZVEZDE se seli na KLUPU!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE ZA TURKE! Najbolji igrač ZVEZDE se seli na KLUPU!

Podeli vest

Povremeni srpski reprezentativac Aleksandar Katai sa klupe će početi meč protiv Trabzonspora u okviru drugog kola Lige Evrope

Večeras od 18:45 Crvenu zvezdu očekuje meč drugog kola Lige Evrope, a rival srpskom šampionu biće Trabzonspor. Turski velikan je favorit, ipak, čini se da je Miloš Milojević spremio taktično iznenađenje za rivala crveno-belih budući da poslednje vesti govore da će Aleksandar Katai utakmicu početi na klupi. 

Aleksandar Katai kuburi sa formom od starta sezone, te je Milojević rešio da priliku ukaže Kingsu Kangvi od prvog minuta. Popularni Magiko će večeras imati ulogu "džokera" protiv Trabzona. 

Od kako je počela nova takmičarska godina Katai se mučio sa formom, na 14 utakmica u svim takmičenjima postigao je tek tri gola i upisao četiri asistencije. Što je sezona više odmicala Zvezdina "desetka" je imala više problema sa realizacijom, posebno na evropskim utakmicama, ali i u večitom derbiju protiv Partizana. 

Foto: Starsportphoto©

Sve je eskaliralo prethodne sedmice kada je Crvena zvezda dočekala Monako. Katai je bio jedan od slabijih na terenu, a kada ga je Miloš Milojević "izvukao" iz igre veliki deo navijača ga je pozdravio zvižducima. 

Umesto Aleksandra Kataija od prvog minuta će zaigrati Kings Kangva što znači da će u sistemu Crvene zvezde doći do malih promena. Verovatno je da će Kanga dobiti nešto ofanzivniju ulogu, te da će igrati kao pravi ofanzivni vezni, Mirko Ivanić bi se pomerio na levi bok, a Kangva u tandemu sa Seku Sanogom bio zadižen za sredinu terena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17