• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2022

13:25

DELIJE SE HITNO OGLASILE ZBOG RADULJICE! Partizanovcima nije mesto u klubu, ali... Napravljen je dogovor!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE SE HITNO OGLASILE ZBOG RADULJICE! Partizanovcima nije mesto u klubu, ali... Napravljen je dogovor!

Podeli vest

Najvatreniji navijači Crvene zvezde okupljeni u grupi “Delije“ poručili su da Miroslavu Raduljici neće praviti probleme, ali da su sa upravom kluba dogovorili da u Crvenu zvezdu više ne dolaze košarkaši koji su u prošlosti igrali za seniorski tim večitog rivala Partizana

Raduljica je nosio dres Partizana pa su se nakon potpisa dvogodišnjeg ugovora sa šampionom Srbije i ABA lige, Delije hitno oglasile.

- Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku - navodi se u saopštenju.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 

- Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub. Ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ići ćemo od slučaja do slučaja.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Mislim da Delije preteruju, to što je Raduljica igrao u Partizan ne znači da neće da" grize "za Zvezdu! Šta ako on bude heroj u pobedi protiv Partizana, da li će i tada da im smeta što je bio igrač Partizana??Meni nijedan igrač ne smeta i ako neko želi da igra za Zvezdu tj može da doprinese da Zvezda pobeđuje uvek je dobrodošao! Na kraju krajeva oni su profesionalci žive od košarke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija