• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

15:11

MILOŠ MILOJEVIĆ POGOVORIO O RUSU, PA SPOMENUO I MIJATOVIĆA: Za njega nema zime!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

MILOŠ MILOJEVIĆ POGOVORIO O RUSU, PA SPOMENUO I MIJATOVIĆA: Za njega nema zime!

Podeli vest

Dobro je upoznat trener Crvene zvezde Miloš Milojević sa kvalitetom novosadske Mladosti, ali još jednom ističe da će stvari na terenu zavisiti od igre njegovog tima

Moći će Miloš Milojević da računa na sve fudbalere pred prestojeći duel sa Novosađanima.

- Imaju dva dobra špica, sličnog profila, Katanić, Vidakov i Arsić koji je uvek neugodan na prekidu. Mislim da su kao tim čvrsti, da su porasli, privikavaju se na nivo koji im je potreban. Mislim da imamo dosta kvaliteta, vraćaju nam se igrači posle reprezentativne pauze koji su sveži i nisu igrali protiv Mačve. Imamo grupu kvalitetnih igrača i ne postoji opravdanje, niti mogućnost da tražimo bilo kakav alibi! Veoma sam srećan, jer imamo sve igrače na raspolaganju - svi su spremni. Ne postoji niko ko ne može da igra, tako da ćemo imati 'slatke muke' da izaberemo startnih 11, kao i ko će biti u 22 igrača.

Na pitanje da li će Crvena zvezda nastupati sa dva napadača, Milojević odgovara kratko.

- Videćemo sutra.

Foto: Starsportphoto

 

Igrači koji nisu imali veliku minutažu od starta šampionata našli su se na terenu u Kupu Srbije protiv Mačve...

- Gledamo da razigramo što više igrača. Zavisi od protivnika, kao i od toga koja je sledeća utakmica. Što pre budemo mogli da im damo šansu - daćemo. Ne samo da bi im dali šansu, već što im verujemo da mogu da nam pomogu da ostvarimo dobre rezultate.

Jegor Prucev branio je boje nacionalne selekcije Rusije do 21 godine, a Milojević ne poriče ogroman potencijal mladog igrača, a dete Crvene zvezde Jovan Mijatović blizu je toga da zaigra za prvi tim.

- Jedan igrač sa velikim potencijalom, interesantan. Ako imate kvalitet da igrate za reprezentaciju Rusije do 21 godine u velikoj zemlji sa tolikim izborom kvaliteta. Imamo dosta igrača u veznom redu gde on nastupa. Predstoji mu žestoka borba, mora da radi i čeka svoju šansu.

Foto: Starsportphoto

 

- Naravno Mijatović se približava tome da može da bude u sastavu i da igra. Za njega 'nema zime'.

Novinare je zanimalo da li će se Radovan Pankov naći u startnoj postavi za predstojeći meč protiv Mladosti...

- Moramo da sačekamo utakmicu da vidimo. Imamo 28 igrača na raspolaganju, to je stvarno luksuz. Moramo da pazimo da ih tempiramo dobro i da svaku utakmicu igramo sa tim igračima koji su u tom trenutku fizički i mentalno najspremniji.

Sledeći duel u Ligi Evrope Zvezda ima protiv Ferencvaroša, a mladi strateg ističe da će stručni štab ispratiti duel ekipe iz Mađarske u nacionalnom prvestvu.

- Naravno da hoćemo. Imamo ljude pored ekrana i na terenu. Ferencvaroš ima potpuno drugi sastav u Evropi i u prvenstvu. Imaju takođe veliki roster kao i mi. Međutim, neki principi i ideje mogu da se vide sigurno - zaključio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija