• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2022

14:54

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA! Navijači, ovo morate da znate! Klub je pod uslovnom kaznom

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA! Navijači, ovo morate da znate! Klub je pod uslovnom kaznom

Podeli vest

Veliko interesovanje vlada za utakmicu trećeg kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Ferencvaroša (četvratak, 18.45, Arena1)

Šampion Srbije se oglasio pre meč u Ligi Evrope i poslao poruku navijačima koji dolaze na "Marakanu".

- Molimo Vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren. Klub je pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira...) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu - apeluju crno-beli na navijače i dodaju:

- Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz. Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.  Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

- Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča. Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.

Foto: Starsportphoto

 

Iako je u grupnoj fazi Lige Evrope Crvena zvezda trenutno na četvrtom mestu, posle dva poraza nakon dva kola, od Monaka (1:0) i Trabzona (2:1), kladionice veruje u šampiona Srbije.

Zvezda je favoriti u svetskim kladionicama. Kvota na pobedu šampiona Srbije protiv Ferencvaroša kreće se od 1.85 do 1.99, dok trijumf gostiju "vredi" čak 4.20. Kvota da će se utakmica na "Marakani" završiti bez pobednika je 3.78.

 

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija