• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2022

09:15

VAŽNA INFORMACIJA PRED MEČA NA MARAKANI! Obezbeđen TV prenos meča Zvezda - Ferencvaroš u Ligi Evrope!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VAŽNA INFORMACIJA PRED MEČA NA MARAKANI! Obezbeđen TV prenos meča Zvezda - Ferencvaroš u Ligi Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu Lige Evrope će igrati protiv Ferencvaroša na svojoj Marakani (četvrtak, 18. 45), a obezbeđen je TV prenos

Dobra vesti za navijače koji neće moći da podrže ljubimce sa "Marakane", direktan TV prenos ozbeđen putem kanala Arena sport 1 Premium, ali i na prvom kanalu RTS-a. Takođe, tekstuačan prenos meča možete da pratite na našem portalu - Informer.rs.

Puleni trenera Miloša Milojevića od prvog minuta moraju da napadnu Mađare. Loše je krenuo u Evropi šampion Srbije. Zvezda ke zabeležila dva poraza u prva dva kola od Monaka (0:1), ali i Trabzonspora (2:1) u Turskoj, dok je sa druge strane mađarska ekipa zabeležila obe pobede i tako sebi obezbedila nešto mirniji meč u srpskoj prestonici.

- U pripremi utakmice obratio sam pažnju na njihove igrače, ali nije u DNK Zvezde da se prilagođava. Igraćemo našu igru. S obzirom na veličinu kluba, jasno je da se ovde nekad traže ostavke. Ja na to ne mogu da utičem, mogu da utičem na rad, a idemo u dobrom pravcu, pobede to dokazuju. Svako može nekad da izgubi, izgubi Ajaks kod kuće od Napolija, to je fudbal, zato je toliko popularan. Mi ne razmišljamo u tom pravcu. Zanima nas da igramo fudbal i idemo na pobedu - kazao je trener Miloš Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, šampion Srbije ne može da računa na pomoć najboljeg strelca ekipe, Osmana Bukarija, koji se povredio, prenose Novosti, pa neće večeras biti u konkurenciji za tim.

Zvezdin prvotimac Mirko Ivanić istakao je da se potpuno oporavio od povrede i obećao da će odigrati na nivou na koji su navijači navikli od njega

- Siguran sam da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu i pobediti. Dobro se pripremamo, mi smo tim i ne vidim razloga da bude drugačije. Svesni smo da je ovo prilika da uhvatimo priključak i jedva čekamo da počne utakmica - izjavio je Ivanić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija