• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2022

08:59

KANGA U EKSTAZI VITLAO BAKLJOM... Burno slavlje posle ponižavanja Mađara!  (VIDEO/FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

KANGA U EKSTAZI VITLAO BAKLJOM... Burno slavlje posle ponižavanja Mađara! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ponizili su Ferencvaroš sa 4:1 u trećem kolu grupe H u Ligi Evrope i ostali u trci za dalji plasman

Gelor Kanga je pet bio u centru pažnje! Ne, nije jurio saigača po terenu, bacio je navijače u trans golčinom u  60. minutu.

Na spektakularan način je ljubimac Delija postigao gol, pravim projektilom kao protiv Krasnodara svojevremeno pre pet godina. 

Foto: Starsportphoto

 

Posle meča, fudbaleri Zvezde slavili su pobedu sa navijačima. Kanga je na atletskoj stazi zapalio baklju. Nije prvi put, on ovo često radi posebni posle pobeda u večitom derbiju. Ali u Evropi bi ovaj potez mogao da znači potencijalnu kaznu.

Foto: Starsportphoto

 

Tako je Kanga posle Mađara mahao bakljom, ali mu je onda prišao Radovan Pankov, oduzeo mu baklju i bacio je na atletsku stazu, gde su je pokupili vatrogasci. Nadamo se da neće biti kažnjejn zbog ovog poteza, mada UEFA ništa ne promiče.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija