• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2022

12:24

HITNO SE OGLASILE DELIJE: Neko nam gura novog Toleta! Bjeković krao titule i donosio ih Partizanu, ako bude predsednik u nama će imati neprijatelja!

Tanjug/Vladimir Sporčić

Crvena zvezda

HITNO SE OGLASILE DELIJE: Neko nam gura novog Toleta! Bjeković krao titule i donosio ih Partizanu, ako bude predsednik u nama će imati neprijatelja!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije novog predsednika dobiće 31. oktobra, a po svemu sudeći će to biti Nenad Bjeković, pošto je aktuelni vršilac dužnosti predsednika FSS, jedini je predao potrebnu dokumentaciju za kandidaturu do predviđenog roka

Nenad Bjeković neće imati protivkandidata. Skupština je zakazana za poslednji dan oktobra, a biće protokolarna pošto se očekuje da se samo potvrdi Bjekovićeva promocija na mesto prvog čoveka srpskog fudbala.

Oglasile su se Delije, najvatreniji navijači Crvene zvezde.

 

Foto: Starsportphoto

Nenad Bjeković na udaru navijača Crvene zvezde
Grobar ne čelu Zvezde?

Ako predsednik saveza u fudbalu postane Bjeković, da li je sledeći korak da i predsednik nekog od naših klubova postane Grobar,
Delije

- Sve je izvesnije da će Nenad Bjeković biti jedini kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Očigledno je da nam neko gura novog "Toleta" - navode Delije u saopštenju, a potom se dodaje:

- Da podsetimo, Bjeković je bio dugogodišnji funkcioner Partizana, čovek koji je uz Žarka Zečevića, pokojnog Mirka Marjanovića i ostale političke i fudbalske strukture otimao, krao titule i donosio ih Partizanu. Dobro znamo šta se dešavalo u to vreme i dobro znamo kakve bi mu namere bile i sada ako bi došao na ovu funkciju. Predsednik saveza u košarci je Danilović, ako predsednik saveza u fudbalu postane Bjeković, da li je sledeći korak da i predsednik nekog od naših klubova postane Grobar? Da li se to opet vraća vreme totalne kontrole sportskih saveza od strane osvedočenih Grobara i ljudi koji su mahinacijama donosili titule Partizanu?! Još jedna stvar je zanimljiva u ovom našem fudbalu...

Foto: Starsportphoto

 

Besni su navijači Zvezdem, ali ističu da ne žele da kvare atmosferu pred Svetsko prvenstvo.

- U celom svetu savez bira selektora, a mi smo verovatno jedina zemlja u kojoj selektor bira rukovodstvo saveza. Svima je dobro poznata scena nakon velike pobede nad Portugalom gde trener reprezentacije uvodi Bjekovića u svlačionicu i govori - Evo, i predsednik je tu! Jel se tako bira predsednik fudbalskog saveza? U trenucima ogromne sreće na očigled svih kamera neko se setio da promoviše novog predsednika fudbalskog saveza! Ne želimo da kvarimo atmosferu pred Svetsko prvenstvo, našoj reprezentaciji želimo puno uspeha, ali mi na ovo ne možemo da ćutimo. Nenad Bejković ne može da bude predsednik fudbalskog saveza, prvo sa zvezdaške strane jer je učinio mnoga zlodela, a drugo je da ne želimo čoveka koji ima takvu prošlost da vodi naš fudbal! Ukoliko on postane predsednik, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio imaće u nama neprijatelja, pa taman uzeli ili izgubili 5 titula za redom! Mi ne zaboravljamo!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

ако држава дозволи да такав опов и мафијаш,на очигледно намештеном избору (од незаконитог смењивања пантелића па надаље)дое на место председника фсс ОНДА ТА ДРЖАВА НИЈЕ НИШТА ДРУГО НЕГО САУЧЕСНИК У ТОМ КРИМИНАЛНОМ И МАШФИЈАШКОМ ЧИНУ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija