• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2022

20:12

VILDOZA!? NIJE NI TREBAO DA IGRA DANAS! Zvezda ima ogromnih PROBLEMA sa povredama, ali Jovanović otkrio DOBRE VESTI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VILDOZA!? NIJE NI TREBAO DA IGRA DANAS! Zvezda ima ogromnih PROBLEMA sa povredama, ali Jovanović otkrio DOBRE VESTI!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras FMP iz Železnika 83:77 (24:25, 27:15, 17:22, 15:15) u utakmici četvrtog kola ABA lige

Crveno-beli su sada na maksimalnih 3-0, dok je FMP doživeo prvi poraz u sezoni i ima 3-1. Zvezdu su do trijumfa predvodili Nikola Ivanović sa 22 i Luka Vildoza sa 14 poena, a dvocifren učinak sa 12 poena imao je i Luka Mitrović. Kod gostiju iz Železnika Trent Frejzer postigao je 27 poena.

Jovanović je nakon pobede bio zadovoljan zbog trijumfa. 

- Čestitam igračima na pobedi, bilo je jako važno zbog samopouzdanja da dobijemo. Kao što ste videli bilo je teško. Imali smo priliku da prelomimo, vodili i sa dvocifrenom prednošću, ali smo dozvolili protivniku da se vraća u utakmicu. Videla se doza nervoze, našli smo način da pobedimo što je najvažnije za nas. Bilo je problema u defanzivnom skoku iako smo se spremali za to - rekao je Vladimir Jovanović. 

Foto: Starsportphoto©

Ponovo je Luka Vildoza imao limitiranu minutažu protiv FMP-a, a za 15 minuta na parketu postigao je 14 poena, upisao tri asistencije, dve ukradene lopte i jedan skok. Strateg crveno-belih ističe da Argentinac još uvek nije maksimalno spreman da odgovori svim zahtevima. 

- Videli ste da smo Vildozu večeras koristili minimalno. Nije dovoljno spreman, to morate da znate. To je razlog zbog kog je igrao samo 15 minuta i ono zbog čega je izlazio iz igre kada je bio dobar ili kada je ekipa igrala dobro. On je večeras pokazao kvalitet i karakter. Vidi se da će nam značiti, a i da njemu znači ovaj tim u koji je skoro došao. On večeras nije ni trebao da igra, ali je igrao da bi mi pobedili. Da je igrao više od ovoga rizikovali bi da ga izgubimo na duže vreme - objasnio je trener Crvene zvezde. 

Ponovo je bilo oscilacija u igri Crvene zvezde, ali Jovanović ističe da je sve to normalno za novu ekipu. 

- Ima oscilacija i padova u igri. Razgovaramo i pokušavamo to da iskorenimo, ali je to normalno. Početak je sezone, a mi smo nova ekipa koja od prvog dana nema kompletan trening. Nikada nisam pričao to, nisam se žalio. Vildoza je odradio jedan trening, Nedović je juče odradio prvi trening sa ekipom. Da ne pričam o drugim igračima koji su mnogo propustili. To utiče na ritam igre, fluidnost, ali to će doći. Previše smo se opteretili zbog poraza u Evroligi iako smo izgubili od ozbiljnih ekipa. Svaki poraz ostavi trag, to se videlo i večeras. To ne bi trebalo da nam se ponavlja, moramo da igramo našu igru, verujem u ove momke i sigurno će to doći - kazao je Jovanović. 

Foto: Starsportphoto©

Večeras u sastavu, kao ni protiv Real Madrida, nije bilo Džejlena Adamsa, a za razliku od ostalih igrača koji su bili van tima, Amerikanac nije bio ni u dvorani. 

- Adams nije bio u planu da igra ovu utakmicu, ali je sa njim sve u redu - kratko je odgovorio Jovanović, ipak, čini se da njegov odgovor nije bio ubedljiv. Sa druge strane Dalibor Ilić se opravlja od povrede i on bi uskoro trebao da bude na raspolaganju. 

- Ilić ima problem, juče je tek počeo da trenira. Imao je dislokaciju prsta, nosio je ortozu. Nedović je takođe juče prvi put radio sa ekipom, jutros individualno, do kraja nedelje će raditi sa nama pa ćemo videti. Ja se nadam da već za Bajern može da bude u timu. Ipak, i ako bude u timu neće igrati 35 minuta i sam pobediti bilo koga. To je nemoguće! Moramo da vodimo računa o njegovom zdravlju, jedna utakmica nam ne znači ako ćemo nekoga izgubiti posle toga na neko vreme - rekao je Jovanović i obradovao sve navijače Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

hahahhaha nemojte reci da je neko mogao ocekivati pobedu Zvezde II ahahahhahahahahahahahahhahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17