• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

12:19

ZVONI ALARM U ZVEZDI PRED MEČ SA TURCIMA! Povrede kvare planove pred odlučujuću utakmicu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVONI ALARM U ZVEZDI PRED MEČ SA TURCIMA! Povrede kvare planove pred odlučujuću utakmicu!

Podeli vest

Trenera Crvene zvezde Miloša Milojevića boli glava pred važnu utakmicu sa Trabzonom u Ligi Evrope (četvrtak, 21.00, RTS 1, Arena 1) na stadionu "Rajko Mitić"

Zvezdu u četvrtak čeka utakmica "biti ili ne biti" u Ligi Evrope protiv Trabzonspora, svaki drugi rezultat sem pobede skoro sigurno bi značio eliminaciju srpskog šampiona.

Šampion Srbije posle četiri kola ima samo tri boda, posle pobede i tri poraza, a pred odlučujući meč treneru Milošu Milojeviću glavobolju zadaju i povrede igrača.

Milojević u problemu

Veljko Nikolić je bio jedini strelac za Crvenu zvezdu u porazu od Trabzonspora (2:1), a  zaradio je povredu u susretu sa Spartakom pre dve nedelje. Nikoliću  zbog toga u prethodna četiri susreta nije bilo u kombinaciji za tim, a malo je verovatno da će biti spreman za Trabzon u četvrtak. 

Za Sanogo je polusezona završena. Povredio se na meču protiv Ferencvaroša, a njegova zamena Srđan Mijailović, stigao nakon što je prošao rok za registrovanje igrača u Ligi Evrope, ne može da pomigne saigračima protiv Trabzona i Monaka.

Foto: Starsportphoto

 

Ima jedna i dobra vest, Kings Kangva, kako je preneo Mozzartsprot, vraća se u trenažni proces i trebalo bi da bude spreman za duel protiv Trabzona u okviru petog kola Liga Evrope.

Kangva je preskočio teška gostovanja u Novom Sadu i Nišu. Posle duela sa Ferencvarošom u Budimpešti osetio je bolove u loži. Dijagnostifikovana je manja parcijalna ruptura na površini zadnje lože, pa crveno-beli nisu hteli da rizikuju, kako bi bio spreman za odlučujući duel sa Turcima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija