• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

02.11.2022

11:11

MRKELA PRED MEČ GODINE: Možemo da pobedimo Monako, ne bavim se onim što nije do nas! (VIDEO)

informer

Crvena zvezda

MRKELA PRED MEČ GODINE: Možemo da pobedimo Monako, ne bavim se onim što nije do nas! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak igra protiv Monaka (18.45, RTS 1, Arena 1 premijum) odlučujući meču grupne faze Lige Evrope

Zvezdi je u Monte Karlu potreban trijumf da bi imala šanse da se izbori za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, dok bi u slučaju nerešenog ishoda mogla do trećeg mesta i selidbe u Ligu konferencija.

Sportski direktor Mitar Mrkela veruje da šampion Srbije može do pobede.

- Sa ovom utakmicom završavamo učešće u grupnoj fazi i nadamo se sa prolasku. Idemo na pobedu, mislim da smo odigrali dobre utakmice u grupi, jedino sa utakmicom u Trabzonu nisam zadovoljan. Utakmice koje smo dobili i izgubili u Beogradu sa Monakom i protiv Ferencvaroša u Mađarskoj su bile dobre. Najteže je ovo gostovanje u Monaku, verujem u ekipu i stručni štab i da možemo da dobijemo i da prođemo dalje - jasan je Mitar Mrkela pred put u Monako.

Nažalost, ne zavisi sve od Zvezde, nego i utakmice između Trabzona i Ferencvaroša.

- Nikad se nisam bavio onim što nije do nas. Na nama je da odigramo dobru utakmicu videćemo šta će se dešavati u Turskoj.

Dobar rezultat bi bila i nokaut faza Lige konferencije.

- Želja je da nastavimo u Ligi Evrope, videćemo kako će se odvijati, uspeh je i Liga konferencija. Ali, primarni cilj je Liga Evrope.

Foto: Starsportphoto

 

Svi očekuju povratak Sanoga.

- On je medicinski u redu, trenirao je sa ekipom videćemo da li je u takmičarskom ritmu.

Monako oscilira ove sezone, što mi mogla da bude šansa za crveno-bele.

- Imaju dobru ekipu, nove igrače i u nekoj fazi su uigravanja. Ali, rekao sam da verujem u nas i ono što mi možemo, ali ne što neko neće uraditi. Imamo mi dosta brzih igrača koji mogu da odgovore. Monako je dobro selektiran sa velikim brojem igrača, ali u Beogradu smo pokazali da možemo da igramo sa njima, verujem da ako ponovimo tu igru možemo da prođemo dalje - uveren je Mitar Mrkela.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija