• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

14:24

NEDOVIĆ SUROVO ISKREN: Nije bilo ništa TRAGIČNO, NE TREBA PANIČITI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEDOVIĆ SUROVO ISKREN: Nije bilo ništa TRAGIČNO, NE TREBA PANIČITI!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Zadra rezultatom 98:96 u okviru šestog kola ABA lige, ali as crveno-belih Nemanja Nedović ne brine uoči meča 7. kola Evrolige protiv Fenerbahčea (četvrtak, 18.00)

Reprezentativac Srbije, Nemanja Nedović, uverava da je atmosfera u ekipi dobra i da su svi svesni greške.

- Dobra je atmosfera, nije bilo ništa tragično na treninzima. Svesni smo kiksa koji nije smeo da se desi, ali šta je tu je. Početak je sezone, ima još da se igra. Popričali smo i fokusirali se na druge stvariPrirodna stvar je pokazati reakciju. Fener možda igra i najbolju košarku u sezoni, ali takav je raspored. Ne idem nam u korist od početka. Nema plakanja, idemo da se borimo za što bolji rezultat. Ja sam uvek za to da se ide na pobedu, ali videćemo- poručio je Nemanja Nedović i dodao:

- Jedna pobeda na strani bi nam značila, posebno protiv ovako jakog protivnika. Ali nećemo da se opterećujemo. Idemo da ispravimo greške koje smo pravili i pre utakmice sa Zadrom. Na tom susretu je došlo do kulminacije. Idemo da odigramo dobru utakmicu, ostanemo zajedno. Samo pozitivno razmišljanje može da nas izvuče iz ovog problema.

Foto: Starsportphoto

 

Poraz od Zadra nije zabrinuo reprezentativca Srbije.

- Ne treba paničiti i menjati stvari drastično. Treba se pridržavati stvari i principa koje imamo od početka sezone. Dobro smo se spremili, fokus igrača je na većem nivou zbog kiksa. Čim stignemo u Istanbul imaćemo sastanak, kako bi se pripremili što bolje".

Nedović neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije u duelu sa Velikom Britanijom (11. novembar, u Njukaslu), u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Postigao je dogovor sa selektorom Svetislavom Pešićem da preskoči predstojeći duel, ali da priskoči u pomoć državnom timu protiv Turske (14. novembar, u Beogradu).

- Zamolio sam selektora da preskočim utakmicu protiv Velike Britanije i stavio se na raspolaganje za meč protiv Turske. Dogovor je da se čujemo kada se vrate iz Velike Britanije, pa ćemo zajedno odlučiti. Nisam još sto odsto spreman i svestan sam da je u reprezentaciji "cepanje" od početka, niko te ne pazi i tako treba da bude jer se igraju dve ključne utakmice. Osetio sam da nisam spreman za to i stavio se na raspolaganje za drugu utakmicu. Imaću više vremena da se pripremim, treniram, odigram utakmicu sa Fenerom i da se u boljem stanju nađem na raspolaganju reprezentaciji - rekao je Nemanja Nedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija