• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

12:07

ZVEZDA OTPUSTILA TRENERA! Čeka se zamena na Malom Kalemegdanu

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA OTPUSTILA TRENERA! Čeka se zamena na Malom Kalemegdanu

Podeli vest

Vladimir Jovanović više nije trener Crvene zvezde, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana

Jovanović je u klub preuzeo letos, kada je na klupi nasledio Dejana Radonjića, nakon sezone u kojoj je Crvena zvezda osvojila tri trofeja.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je klub u nedelju sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Vladimiru Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera našeg seniorskog tima. KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima ovim povodom, i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku. Konferencija za medije KK Crvena zvezda biće održana u ponedeljak u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 13 časova - naveli su crveno-beli u saopštenju.

Crveno-beli su posle sedam kola poslednji u Evroligi sa samo jednom pobedom, dok u ABA ligi imaju učinak 4-1 uz poraz u minulom kolu od Zadra u Beogradu.

Foto: Starsportphoto©

Duško Ivanović

Novi trener šampiona ABA lige i Srbije trebalo bi da bude crnogorski stručnjak Duško Ivanović, sa kojim je dogovorena saradnja do leta 2024. godine.

Ivanović je prvi samostalan trenerski posao imao u švajcarskom Friburgu, a radio je još u Limožu, Baskoniji, Barseloni, Estudijantesu, Panatinaikosu, Himkiju i Bešiktašu. Tri puta je bio prvak Španije, četiri puta pobednik Kupa kralja, sa Limožom je 2000. osvojio Kup Koraća.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Ako, ako dok Zvezda svake godine ponavlja iste greške sa trenerima i nekim igračima i sluša Delije ko sme da dođe u Zvezdi Partizan dovodi njene bivše igrače i sklapa šampionski tim! Nadam se da će ipak Zvezda biti ta koja će opet osvojiti Aba ligu... ali treba i glave da budu"čiste"nekim igračima

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija