• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

15:56

GOREĆE SVE U SUPERLIGI ZBOG ZVEZDINOG GOLA! Snimak pokazao sve! Crveno-beli iz NEPOSTOJEĆEG faula došli do POBEDE!? (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

GOREĆE SVE U SUPERLIGI ZBOG ZVEZDINOG GOLA! Snimak pokazao sve! Crveno-beli iz NEPOSTOJEĆEG faula došli do POBEDE!? (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do pobede nad Radnikom iz Surdulice golom Aleksandra Kataija u 93. minutu

Crvena zvezda je stigla do pobede i trijumfom završila 2022. godinu, ali će biti mnogo bure u Superligi nakon gola Aleksandra Kataija. Izabranici Miloša Milojevića pogotkom iz slobodnog udarca osvojili su čitav plen u Surdulici, a njegovom šutu prethodio je sumnjiv faul nad Nemanjom Milunovićem. 

Na snimku se jasno vidi da fudbaler Radnika nije pipnuo Nemanju Milunovića, ali je glavni arbitar Nenad Minaković dosudio faul za crveno-bele posle kog je Crvena zvezda došla do pobede. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zarep

pre 1 godinu

Nema sta da gori jer je u ovome slucaju sudija bio u pravu,nije uopste sviran faul vec ometanje igraca pri sutu,igrac Zvezde je izbegao da ne udari igraca Radnika. Svi misle da znaju sve o fudbalu a nemaju pojma

Popaj

pre 1 godinu

A ko kaze da je ne postojeci faul ti glodaru,, sve da igrac Radnika nije ni pipnuo Milunovica u fudbalu se kaze postoji namjera,,, gori prvenstvo zbog ovog faula a ko jebe izgubljebe bodove od Spartaka bitno je da se nesto desavalo oko Zvezde,, zbog toga i jeste uvjek mali i vječno čete biti samo zato sto gledate u tudje dvoriste a puni ste smeca

Milos Rankovic

pre 1 godinu

Pogledaj malo bolje vucicevi kucici.udara ga u levu nogu a ne u desnu kojom je sutirao.sramite se vasih izvestaja

Gak

pre 1 godinu

Док не престане са намештањем ништа од нашег фудбала.Претерасте га.

laki

pre 1 godinu

Pustite usporen snimak dituacije, pa cete videti ono sto ne zelite da vidite. Momenat kad igrac br.10 otpozadi gazi levu nogu Milunovica u momentu jad pokusava da uputi šut. Jadni ste i slepi od mrznje.

prekobarac

pre 1 godinu

Sta lupate... vidi se iz aviona da je postojao kontakt sa koljenom protivnickog igraca pri samom sutu. Cak se vidi kako je igrac sa brojem 10 pokleknuo od udarca. Cist faul.

Baki

pre 1 godinu

Treba izmeniti pravilnik trajanja utakmice! Utakmica traje dok Zvezda ne povede !!! Odma kada Zvezda da gol prednosti utakmica se završava !!!!!

Bbrdo

pre 1 godinu

Kako vas bre nije sramota. Faul čist ko suza. Pa da je hteo da nam pomogne svirao bi neki faul za penal kao što partizanu stalno poklanjaju a ne slobodnjak u 95min!

Deda Delija

pre 1 godinu

A, šta bi se pričalo, da Katai nije pogodio? Da čujem.

Marko

pre 1 godinu

NIJE 95 NEGO 92 I POCETAK 93 MIN.NE IZMISLJAJTE 95 MIN.ZVEZDA NIJE SEBI SVIRALA PREKRSAJ,PREKRSAJ JE DOSUDIO SUDIJA,DA NIJE POSTIGNUT GOL NEBI NIKO KOMETARISAO...

OPREZNO I MOTIVISANO NA RADNIK! Milojević želi POBEDU za kraj godine!
Crvena zvezda

OPREZNO I MOTIVISANO NA RADNIK! Milojević želi POBEDU za kraj godine!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da njegova ekipa oprezno i motivisano ide u Surdulicu na utakmicu protiv Radničkog u želji da se revanšira za loše rezultate u medjusobnim duelima iz prošle sezone, ali i da na pravi način završi jesenji deo prvenstva i zadrži 10 bodova prednosti na tabeli

12.11.2022

15:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija