• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

14:59

ZVEZDA NIJE DRŽAVNI BANKOMAT, BUDŽET JE OKO 10 MILIONA! Čović: Ne kombinujemo sa menadžerima ili kumovima

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NIJE DRŽAVNI BANKOMAT, BUDŽET JE OKO 10 MILIONA! Čović: Ne kombinujemo sa menadžerima ili kumovima

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je celokupan budžet srpskog i regionalnog šampiona oko 10 miliona evra

Nebojša Čović, kao prvi čovek kluba, posle samo 12 utakmica posegnuo je za smenom trenera Vlade Jovanovića i dovođenjem Duška Ivanovića. Prilikom promocije novog trenera predsednik Crvene zvezde je govorio i o finansijama.

- Možda me brine da li ćemo da finansijski zatvorimo sve što smo postavili. Budžet se kreće na oko 10 miliona evra. To nije samo prvi tim, tu su stručni štab, juniori, pioniri... Zvezda nije državni bankomat, kako to neki prenose... - kazao je Čović i dodao: 

Foto: Starsportphoto

 

- Nemamo manir da kombinujemo sa menadžerima ili kumovima. Ono što je u papirima je što je zvanično i što je tako. Kada sam došao 2011. imao sam problem da imam jedne ugovore u klupskoj administraciji, druge kod menadžera, a treće u FIBA.

 

Foto: Starsportphoto

 


Crvena zvezda je predstavila novog trenera Duška Ivanovića, koji je zamenio Vladimira Jovanovića.

- Ovom timu je potreban veći autoritet, zato je izabran Ivanović. Mora da se zna ko šta radi. Karakteristike Ivanovića su te da zna da postavi stvari na svoje mesto. Pored toga bitno je i iskustvo, da ne pričam gde je sve radio - rekao je Čović na konferenciji za novinare.

Prvi čovek Crvene zvezde je istakao da je klub dao šansu Jovanoviću.

- Sada imamo tri mlada i perspektivna trenera, Dušana Alimpijevića, Jovanovića i Nenada Stefanovića. Mladim trenerima nije lako, jer moraju da istrpe brojne pritiske. Mnogi kažu da Zvezda nije za učenje, ali ja kažem nije ni reprezentacija za učenje. Mnogi su dobijali šansu u reprezentaciji, pa se i nisu nešto pokazali. Jovanović je izvanredan trener, vrlo posvećen i verujem da će uspeti- dodao je Čović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija