• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

17:05

MILOJEVIĆ VODI BISERE U RUSIJU! Zvezda sa DVA KAPITALCA napada Zenit!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ VODI BISERE U RUSIJU! Zvezda sa DVA KAPITALCA napada Zenit!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević na prijateljski meč sa Zenitom povešće i dva omladinca iz tabora srpskog šampiona blizance Jovana i Nikolu Mituljikića

Pobedom su crveno-beli stavili tačku na takmičarsku 2022. godinu, ali to ne znači da Zvezda neće imati utakmica dok traje Mundijal u Kataru. Izabranici Miloša Milojevića dobili su nekoliko slobodnih dana uoči meča protiv Zenita koji je na programu narednog utorka. 

Zvezda će ići na noge šampionu Rusije, utakmica će se igrati u Sankt Peterburgu, a Milojević neće moći da računa na reprezentativce svojih zemalja. Poznato je da u sastavu neće biti Strahinje Erakovića, Osmana Bukarija i Milana Borjana. Obaveze sa nacionalnim timovima imaju Gelor Kanga, Irakli Azarovi i Kings Kangva, a moguće je da će slobodno dobiti Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

Zbog svega toga na Marakani su odlučili da priliku za dokazivanje daju igračima iz omladinskog tima. Zbog obaveza sa mladom reprezentacijom Srbije neće biti Nemanje Motike, Nikole Stankovića i Stefana Lekovića, ali će zato za duel sa Zenitom pozive dobiti Jovan i Nikola Mituljikić. 

Već neko vreme su Zvezdini blizanci pod lupom prvog tima, a važe za jedne od najvećih talenata u svom godištu u Evropi. Tokom leta su bili u planu Dejanu Stankoviću, ali zbog povrede nisu mogli da se odazovu pozivu crveno-belih. Ipak, tokom jeseni su podigli nivo forme, a to se posebno odnosi na Jovana koji je nedavno u dresu Grafičara protiv Rada postigao het-trik. 

Foto: crvenazvezdafk.com

Blizanci iz Negotina su bili prisutni na pripremama u Antaliji januara ove godine pod komandom Dejana Stankovića. Ali nisu izborili opstanak u prvom timu, što im je omogućilo da se razviju u Grafičaru. Čini se da će ove zime imati novu šansu za dokazivanje u prvom timu, a već narednog utorka mogli bi i da zaigraju za Zvezdu. 

Plan je bio da u Rusiju krene i Nikola Knežević koji briljira u dresu Grafičara, ali je i on dobio poziv omladinske reprezentacije te neće putovati sa ekipom na megdan Zenitu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OPREZNO I MOTIVISANO NA RADNIK! Milojević želi POBEDU za kraj godine!
Crvena zvezda

OPREZNO I MOTIVISANO NA RADNIK! Milojević želi POBEDU za kraj godine!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da njegova ekipa oprezno i motivisano ide u Surdulicu na utakmicu protiv Radničkog u želji da se revanšira za loše rezultate u medjusobnim duelima iz prošle sezone, ali i da na pravi način završi jesenji deo prvenstva i zadrži 10 bodova prednosti na tabeli

12.11.2022

15:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija