• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

18:03 >> 18:34

ZVEZDA NACILJALA KAPITALNO POJAČANJE! Najbolji strelac PREMIJER LIGE stiže na Marakanu! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NACILJALA KAPITALNO POJAČANJE! Najbolji strelac PREMIJER LIGE stiže na Marakanu! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski napadač Vladimir Sičevoj nalazi se na radaru Crvene zvezde, prenose tamošnji mediji

Iako prelazni rok još uvek nije ni počeo, na Marakani već rade na pojačanjima za proleći deo sezone. Kako javlja ruski portal "Čempionat" sportski sektor Crvene zvezde pronašao je idealno rešenje za napad, a na radaru srpskog šampiona nalazi se Vladimir Sičevoj. 

Reč je o napadaču Orenburga koji je ove sezone u ruskoj Premijer ligi na 15 mečeva postigao 14 golova i skrenuo pažnju na sebe. Isti izvor dodaje da je Crvena zvezda već poslala prvu ponudu za ruskog golgetera, a da u slučaju neuspeha na Marakani planiraju da iskoriste klauzulu koju Rus ima u svom uguvoru. 

Sičevoj ima otkupnu klauzulu u ugovoru u visini od 1.500.000 evra koju bi crveno-beli mogli da aktiviraju i tako posao završe bez previše komplikacija. O interesovanju za ruskog napadača govorio je nedavno i njegov agent. 

- Nema smisla sada diskutovati o tome. Da li može da napusti ekipu na zimu? Ako ponuda bude pristojna, onda zašto da ne? - rekao je Andrej Talaev. 

Ruski napadač je prethodno igrao za Irtiš Omsk, Krimteplitsu i KFU Simferopol. Sičevoj ima 26 godina, najbolje se snalazi u ulozi centralnog napadača, ali može da pokrije i bočne navalne pozicije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17