• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

13:37

POJAČANJE ZVEZDE NE MOŽE DA DOČEKA! Jedva čekam da osetim Marakanu!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

POJAČANJE ZVEZDE NE MOŽE DA DOČEKA! Jedva čekam da osetim Marakanu!

Podeli vest

Prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde je desni bek Lazar Nikolić, koji je u meču sa Zenitom imao priliku da oseti crveno-beli dres

Nije krio zadovoljstvo defanzivac zbog debija u dresu šampiona Srbije.

- Presrećan sam što sam debitovao za Zvezdu i generalno što sam došao u najveći klub na ovim prostorima. Saigrači su me prihvatili odlično za ovih nekoliko dana koliko sam tu i učinili da se osećam kao da sam mnogo duže u klubu. Uzbuđen sam, ova utakmica sa Zenitom će mi dati dodatnu motivaciju da budem što bolje spreman za početak zimskih priprema. Mislim da nikada ovoliko nisam čekao pripreme - uz osmeh će rođeni Leskovčanin.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

 


 
Igrala je Zvezda dobro u Rusiji, iako konačan rezultat govori drugačije.
 
- Bila je prijateljska utakmica, prilika da se uigramo, ali smo svi svesni da je u Zvezdi svaki meč za pobeđivanje. Bili smo odlični i onda eto, na brzinu su nam dali tri gola i pokazali klasu. Mislim da nismo imali ni sreće u pojedinim trenucima, ali sve to je škola za utakmice koje ćemo na proleće imati u prvenstvu, a onda, nadam se, i u Ligi šampiona sledeće sezone! Jedva čekam da istrčim na Marakanu u Zvezdinom dresu, to mi je oduvek bila želja, kao i da zaigram pred navijačima koji prave neverovatnu atmosferu. Svi smo se skupili oko cilja koji se odnosi na osvajanje titule i igranje Lige šampiona naredne sezone. Sada nam preostaje da dobro odmorimo i da na proleće još jednom dokažemo da smo najbolji tim u Srbiji 
- podvukao je Nikolić koji će u Zvezdi nositi broj 76. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija