• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2022

15:51

SAMO ČETIRI I PO SATA PRED DERBI SA PARTIZANOM! Crvena zvezda IZDALA vanredno SAOPŠTENJE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

SAMO ČETIRI I PO SATA PRED DERBI SA PARTIZANOM! Crvena zvezda IZDALA vanredno SAOPŠTENJE!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je na navijače crveno-belih da se ponašaju fer, sportski, korektno i da ne bacaju nikakve predmete na teren na večerašnjem derbi meču 12. kola Evrolige protiv Partizana

Crno-beli će biti domaćin na prvom večitom derbiju u istoriji Evrolige, koji će biti odigran večeras od 20.30 sati u "Štark areni".

Crvena zvezda navodi da je obaveštena danas od strane nadležnih organa da će biti primenjene sve odluke koje su donete na sastanku bezbednosti održanom u sredu,l na kome su prisustvovali svi najviši predstavnici bezbednosnih službi, kao i predstavnici dva kluba.

- Svi koji su kupili kartu za meč 12. kola Evrolige, moći će da prisustvuju utakmici, koja je na programu večeras, a što je u skladu i sa pravilima Evrolige i zaključcima sa sastanka bezbednosti održanog u sredu u Beogradu. Crvena zvezda podseća da će odlukom nadležnih organa za sve pristalice našeg kluba (bez obzira na sektor i kartu koju poseduju) biti obezbeđeni posebni sektori na nivou 400 Štark arene. Ulaz u dvoranu biće na zvaničnom ulazu 'Istok - podsećaju iz Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli ističu da su navijači Crvene zvezde i na ovaj način pokazali ogromnu privrženost klubu.

- Crvena zvezda apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno-belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke, kojima će ova podrška značiti na terenu i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača Partizana, kojima mogu biti izloženi tokom utakmice 12. ola Evrolige - zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija