• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2022

13:35 >> 13:57

DOŠAO SAM PO DEČAČKE SNOVE! Zvezdina "BOMBA" promovisana na MARAKANI! (VIDEO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

DOŠAO SAM PO DEČAČKE SNOVE! Zvezdina "BOMBA" promovisana na MARAKANI! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac Uroš Spajić predstavljen je i zvanično u Crvenoj zvezdi

Nakon skoro deset godina Uroš Spajić ponovo je na Marakani! Srpski štoper zvanično je promovisan kao prvo pojačanje Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, a na promociji istakao je da se vratio kako bi ispunio dečačke snove i osvojio titulu sa voljenim klubom. 

- Utisci su sjajni. Vratio sam se kući, predivan osećaj. Jedva čekam da zaigram. Emocije su zasluženo što sam ovde, vratio sam se po dečačke snove. Bio sam šampion u mlađim kategorijama osim u prvom timu. Želim da igram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, to me povuklo. Srećan sam što sam došao - jasan je bio Uroš Spajić. 

Srpski reprezentativac potom je rekao da mu se jedna novogodišnja želja ispunila dolaskom na Marakanu, a da je naredna vezana za titulu i plasman u Ligu šampiona. 

- Poranio sam sa željom, prva se ispunila. Idemo korak po korak, prvi cilj je titula, a onda da se spremimo za narednu sezonu. Zvezda je pokazala rezultatima da ima odlične igrače, prvi smo na tabeli. Nadam se da ćemo nastaviti u tom smeru kako bi se pripremili za Ligu šampiona. Što se trenera tiče, neumesno je da pričam. Čim je trener Crvene zvezde jasno je da je zasluženo - dodao je novi štoper crveno-belih. 

Spajić nije bio na spisku putnika za Mundijal u Kataru zbog teške povrede kolena. Oporavak ide dobro, ali se očekuje da na raspolaganju treneru Milošu Milojeviću bude tek u aprilu mesecu. 

- Oporavak ide dobro, radio sam magnetnu rezonancu pre dve nedelje i sve je kako treba. Sada korak po korak, jačam nogu, očekujem da ću u martu, najkasnije u aprilu biti spreman da zaigram. Sve zavisi od same noge. Teško je unapred govoriti, ali sve ide kako treba - jasan je bio Spajić, a potom nastavio. 

Foto: FK Crvena zvezda

- Teško je govoriti sada, mislim da Srbija nije bila na nivou iz kvalifikacija. Koji su razlozi ne znam, pričao je i selektor. Očigledno je da nešto nešto nije bilo kako treba. Mislim da smo imali mnogo oscilacija u igri, bili smo stabilni u kvalifikacijama, a to nas je sada koštalo. Mnogo golova smo primili. Svi smo očekivali više, zaslužujemo više, na nama je da izvučemo pouke i budemo najbolji na reprezentaciji.

Ističe Spajić da nema razlike u pritisku u odnosu na prvi mandat na Marakani. 

- Pritisak je uvek igrati za Zvezdu, sada se vraćam sa većim iskustvom, tada sam imao 19 godina. Vratio sam se kući, osećam se sjajno. Verujem da iskustvom i kvalitetom mogu da doprinesem ekipi. Obećavam da ću dati sve od sebe da tako bude.

Kada je odlazio u Tuluz spasio je Zvezdu bankrota budući da je njegov transfer obezbedio crveno-belima da prežive. Sada je situacija na Marakani totalno drugačija u šta se uverio odmah po dolasku "kući". 

Foto: FK Crvena zvezda

- Dolazim u isti, a totalno drugi klub. Zvezda danas igra redovno u Evropi što je tada bila misaona imenica. Sećamo se svi Bordoa i tuge zbog "neuspeha" u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a danas je plasman u to takmičenje neuspeh. To je dokaz da Zvezda raste, navikavamo navijače na ono najbolje, to ovaj klub i zaslužuje. Tu sam da doprinesem koliko mogu, daći sve od sebe da napravimo dobre rezultate. Prošao sam put mladih igrača, pokušaću da im pomognem - objasnio je Uroš Spajić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija