• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2023

09:05

DELIJE BESNE NA DEJANA BODIROGU: Niko ti ne brani da budeš Grobar, ali... Neko je Dejan Bodiroga, a neko Zoran Laković..

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE BESNE NA DEJANA BODIROGU: Niko ti ne brani da budeš Grobar, ali... Neko je Dejan Bodiroga, a neko Zoran Laković..

Podeli vest

Evroliga je kaznila Crvenu zvezdu, koja neće moći da registruje nove igrače ni trenere do 28. februara 2023. godine

Veliko pojačanje Fakundo Kampaco moći će da igra samo u ABA ligi. Skupo plaćeni Argentinac će tako propustiti čak devet mečeva u najjačem takmičenju na Starom kontinentu. Kampaco već nije igrao na utakmicama protiv Olimpijakosa i Barselone, a na raspolaganju Dušku Ivanoviću neće biti ni sutra protiv Valensije, kao i u mečevima protiv Real Madrida, Monaka, Žalgirisa, Partizana, Virtusa, Armanija, Makabija i Albe.

Foto: beta

Dejan Bodiroga

Izvršni direktor Evrolige Maršal Glikman objasnio je zašto je kažnjen šampion Srbije.

- Kao zvaničnici lige moramo da se postaramo da svi timovi poštuju ista pravila i to je razlog zbog čega su nezavisna regulatorna tela izdala ovakvu sankciju. Drago nam je da su sve zaostale isplate rešene, ali je bitno da Crvena zvezda ima istinsku posvećenost prema poštovanju svih pravila u budućnosti i ja verujem da to i jeste tako, kada se uzmu u obzir naši razgovori sa klubom - naglasio je Glikman.

Navijači Zvezde besni su na Dejana Bodirogu, prvog čoveka Evrolige. Očekivali su da naš legendarni reprezentativac pomogne crveno-belima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Međutim, ima i onih koji veruje da Bodiroga pokušava da pomogne Zvezdi.

 

 

 

 

 

Ima mesta i za šalu, pa navijači zevzde traže pomoć od Novaka Đokovića.

 

 

Španski mediji su preneli da je nekoliko evroligaša  tražilo kaznu za Zvezdu.

- Kako nam je rečeno, Dejan Bodiroga bio je veoma zabrinut zbog velikog pritiska koji su klubovi Evrolige vršili na njega. Nekoliko evroligaša je tražilo da preduzme akcije protiv Crvene zvezde - objavljeno je na Tviteru španskog portala "Ensestando".

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Budite sretni da je neko drugi bili bi mnogo više novčano kažnjeni i najmanje do kraja sezone bez pojačanja !!!

Milorad

pre 1 godinu

Zvezda je navikla da se svi problemi rešavaju jednim telefonskim pozivom. A u Evropi postoje pravila koja se poštuju. I sad im kriv Bodiroga.

Werty

pre 1 godinu

Govnar licemerni ,misli da je neko.glup i ne vidi o čemu se radi !!! Treba ga pocenjivati na svakom koraku kad je đubre pokvareno ,tako mu treba vratiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17